32 Коментара

 1. 33
  Хахаххаа | нерегистриран
  4
  0

  Хахахаа тоя дето стаа в 6 и половина го хванаха че е обратен и почна да обвинява другите че са като него хахаха ще падна супер форуюм

 2. 32
  до 31 | нерегистриран
  0
  -2

  Че си хомогей, идиото, това е повече от ясно. Твоите пасивни креватни изпълнения и девиации си лекувай проктолога и психодоктора . Кретен и педерас без т.

 3. 31
  До 6:30 | нерегистриран
  2
  0

  Тоест да се абстрахираме от това, че си хомосексуален, а да наблегнем на това, че си лъжец и няма нищо вярно в твърденията ти, че съдиите в UK работят без пари? Няма смисъл да се коментират лъжите ти, има смисъл да се коментира истината, а тя е, че си хомо. Айде пиши пак в 6:30, като изпращаш "партньора" ти към вкъщи.

 4. 30
  | нерегистриран
  0
  -3

  До коментар [#29 #undefined] от "moiraine":

  Продължавай да четеш форума на Правен свят, така ще поумнееш , в този сайт мъдростта извира от темите и статиите :) ... Прегледах въпросните теми, те се движат основно от отговори по темата-читатели като теб. Например за темата за чл 78а-очевидно е,че авторът на темата почти не участва в дискусията, а темата се движи периодично от верни читатели-като теб (като въпросът с понижена трудност е вярно или не е написаното в тематао)

  Лесно е- модераторът да направи във форума да излизат първите 4 числа от ip адреса, без да са видими последните-така ще стане ясно колко са хората във този изключително четен форум.

 5. 29
  moiraine | нерегистриран
  5
  0

  До коментар [#28 #undefined] от "6:30 ": Пускането на една и съща тема през седмица - две си е точно за психиатър, защото е симптом за тежка фиксация. То не бе теми за съдиите-неюристи в Англия, не бе за чл. 78а от НК и отговорността на полицаите, не бе за най-красивите кътчета от Черноморието. А, да - отдавна не бяхме чели нещо за военната служба на Станишев.

 6. 28
  6:30 | нерегистриран
  0
  -2

  Отново следва да бъде напомнено на спамаджиите номер 25,26 и 27, а и на модератора , че това е сайт за правни дискусии-поне пише,че е Правен свят, това не е Хомосексуален свят, нито Психиатричен свят. 7. 27
  до 24 | нерегистриран
  5
  0

  Абе брато, верно виж някой от срещуположния пол да се завърти около теб, че изказванията ти са все едно чета Мариус Куркински

 8. 26
  Hahaha | нерегистриран
  6
  0

  Да бе найстина кой би писал по 6 сутринта някви глупости фройд мройд - само истински обратняк ххахахах

 9. 25
  Ето го първия | нерегистриран
  3
  0

  Ето го и първия хомо, бързо ще се покажат.

 10. 24
  | нерегистриран
  5
  -7

  До коментар [#23 #undefined] от "Завършил в Англия":

  Публиката на сайта не се вълнува от фроидистките ти въжделения за хомосексуалисти, нито дали мераците са латентни, или осъществени, стремежи и мечти изтипосани в този сайт, в специфично състояние, вероятно и на градус, споделени във време, отиващо към два през нощта. Като не можеш да спиш, или си се събудил след това, което си правил(и което не интересува никой освен теб и партньора ти) не е причина да се изходиш в сайта. Това е сайтът Правен свят, а не Хомосексуален свят, нито Психиатричен свят. Сбъркал си сайта.

  Следва да бъде отново повторено,че многократно беше написано,че в Англия професионални съдии на заплата има-да не би да не е казано по темата, ясно, директно и многократно? Те решават под 5 процента от първоинстанционните дела, професионалните съдии на заплата са незначителен брой ,сравнено с the magistrates. Темата не е за професионалните съдии получаващи заплата-каквито беше казано,че има в Англия, а за the magistrates -съдии, неюристи, които решават повечето от първоинстанционните дела-над 95 процента. Бяха дадени множество линкове, вклч и Британски правителствени сайтове за правомощията на the magistrates, как става назначаването, какви са правомощията им, и че не получават заплата. Прочитането на информацията от тези линкове изисква съвсем базисни знания по английски език, затова повечето от текстовете бяха дадени отдолу без превод. Неразбиращите английски, вклч и завършили в Англия могат да ползват автоматичен превод, за да добият някаква представа за текста.

 11. 23
  Завършил в Англия | нерегистриран
  7
  0

  Така, след като дори заглавието на тази тема показва точно колко тъп е създателят на темата, считам, че като юрист, завършил и практикуващ в Лондон, съм длъжен да ви светна, че годишните заплати на съдиите (включително съотвестващата за Обединеното Кралство длъжност на съдията по вписванията) започват от над 100 000 паунда годишно. Стигат докъм 200-250 000. Това лесно може да го проверите, тъй като министерството на правосъдието качва списък със заплатите на съдиите, просто пишете в Google UK Judge Salary. Считам, че темата се е изчерпала с този мой отговор и всяко мнение, което се различава от написаното от мен ще бъде напълно невярно, Глупаво, малоумно, изфабрикувано и най-вероятно ще бъде от хомосексуалист. Goodbye и аман от разбирачи. Те тука в Лондон без пари няма да работят... каква изненада...

 12. 22
  Знайко | нерегистриран
  2
  0

  А кой доказа, че е изнасилвач, че и сериен.Фльорцата ли, дето виси по кръчмите и чака коматчето.

 13. 21
  | нерегистриран
  0
  -3

  До коментар [#20 #undefined] от "груиу":

  Да ,видяхме в България-сериен Нидерландски изнасилlач според съдии-йюристи не трябва да бъде задържан. Вероятно защото дейността му е европеизиране на туземците и насаждане на евро-атлантичедските ценности?

  Бъди сигурен-Английски непрофесионален съдия никога, ама никога не би оставил лице по същото обвинение незадържан.

 14. 20
  груиу | нерегистриран
  3
  0

  До коментар [#19 #undefined] от "до модератора":Ич не ме болиии корема как е у Англия.Като сакаш оди там и дрънкай колкото щеш!Ние тука си знаемо нашето.

 15. 19
  до модератора | нерегистриран
  0
  -6

  Може ли модераторът да изтрие серийният спам от "коментари" 16,17,18.  Който се интересува от крумовите закони да си отвори друга тема. Комичните закани в спамът няма да обсъждаме тук. Но ако се наложи ще бъдат обсъдени на друго място-никой не е анонимен, и е въпрос на ip трейс да се види кой кой е.  Тук темата е за това,че правораздаването в Англия е дейност, която се върши без заплащане, и по принцип-от неюристи, когато става дума за масовите първоинстанционни дела(всякакви-наказателни, административно-наказателни, и в някои случаи-граждански). И да ви харесва, и да не ви халресва-така е в развита държава. 16. 18
  Може ли да възложим крумовите закони на неюристи? | нерегистриран
  7
  0

  И да ги използваме срещу противодържавните изменници пуснали темата?

 17. 17
  Мешерето е скубщина от родово общинния строй | нерегистриран
  3
  0

  Какъв ни е зора да го разискваме?

  Циганите още го използват помежду си. Те и държава нямат. Ко е ценното?

 18. 16
  Мешерето е скубщина от родово общинния строй | нерегистриран
  0
  0

  Какйвпни е зора да го разискваме?

 19. 15
  Пак и отново | нерегистриран
  3
  -5

  До Encore une fois: Ооо, мишленце, лъснаха ти болните амбиции, е с тях ще си останеш. По въпроса за спаменето е като действието и противодействието: ти спамиш форума, аз ще ти спамя темата и така, докато не започнеш да си вземаш редовно предписание хапчета, или някой модератор тук не се вземе в ръце. Не ми пречиш, забавляваш ме ????

 20. 14
  до 13 | нерегистриран
  5
  -1

  До коментар [#13 #undefined] от "Големи глупости на ТРОЛ":

  Хубаво е,че си признаваш,че си изписал изумително големи глупости. Неадекватно писание, през нощта на Коледа. Тогава това ли те е вълнувало- спам творчество на 25 декември 2019, 03:56 ч.?!

  Като те интересува темата за мешерето си отвори друга тема.Напълно неадекватен спам си избълвал, и то в зората на Коледа-абе ти нямало ли е друго да те вълнува тогава?

  Темата е описана в заглавието, и това са фактите.

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.