0 Коментара

 1. 0
  КАТ - НАКАЗАТЕЛНО ПОСТАНОВЛЕНИЕ | нерегистриран
  3
  0

  Отнеха ми книжката заради липса на контролни точки и неплатени на глоби, които са ми връчени преди 5 месеца. Отидох и платих старите си глоби, но не ми дадоха книжката за колата.  Въпроси:

  1. Какъв е максималния срок за издаване на наказателно постановление, при условие, че по ЛИЧНА КАРТА съм от София и отнемането на книжката ми беше отнета от полицай, който работи в ОДМВР-СОФИЯ?

  2. Може ли наказателното постановление да излезе без да ми отнемат книжката за 2 год или винаги щом е НАКАЗАТЕЛНО ПОСТАНОВЛЕНИЕ, задължително отнемат книжката ми за 2 год.? При условие, че ми е отнета книжката заради две неплатени глоби (две малки нарушения). Първото е за светлини през деня, а второто за превишаване на скоростта с 20 км. Акта, чрез, който ми отнемат книжката е по чл.190 ал.3 , заради неплащане на връчени два броя ФИШОВЕ.  Чакам вече трети ден и правя проверка в сайта на МВР по моите данни и по въведения номер на последния АКТ, но нищо не излиза. Бях в МВР и от там ми казаха, че книжката щяла да дойде, но никой не ми казва, кога, как, защо... нищо.  Дори, като ми взеха книжката не ми казаха, че ще ми я отнемат за 2 год. Казаха ми да си платя глобите. Е, платих ги, но не ми я дават ;)  Мога ли да подам МОЛБА за нулиране на отнетите точки от талона ми, защото всички глоби са платени, а все още НАКАЗАТЕЛНО ПОСТАНОВЛЕНИЕ не е излязло?

  Или чакам, чакам, накрая плащам и после чакам 2 год, за да пусна МОЛБАТА за нулиране на контр. точки.  Кофтито е, че дори не ми казаха в КАТ, за тази МОЛБА, камо ли за точките. Дори не знам, колко точки имам в момента, защото талона също ми е взет. Общо взето, май щом го взимат, значи ще го върнат след 2 год. Така ли е?  Да обжалвам в съда ще е загуба на време. При условие, че не съм платил... наистина не знаех, че едни 50-60 лв. отнемат книжки...

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.