4 Коментара

 1. 4
  Нищо не стана с поредния нов Класификатор | нерегистриран
  6
  -3

  Ако някой се е надявал на справедливо намаление на ОГРОМНИТЕ НЕЗАСЛУЖЕНИ заплати на СЪДЕБНИТЕ АДМИНИСТРАТОРИ - НЕ БИ!

  Тези търтеи ще продължат да си получават по една камара пари за своето нищо правене.

  Не се и надявайте на справедливост!

 2. 3
  ... | нерегистриран
  9
  -5

  Не разбрахте ли, че нищо няма да стане с новия класификатор. Както е така ще си продължи, докато отгоре, знаете кой не отпусне достатъчно пари. Пари има, но сега парите ще отидат за изчистването на боклука, който незнайно защо се намира в България. Станахме сметището на Европа.

 3. 2
  ... | нерегистриран
  5
  -13

  Много е спорен въпроса, едни искат, а други не дават. Но каква е тази специализирана администрация с тези заплати не е ясно.

 4. 1
  днес | нерегистриран
  7
  -15

  Чакаме справедливост в новия класификатор по отношение на специализираната администрация в районните нива. Колкото до закритите прокуратури времето ще покаже удачността на това решение, допускам е удачно.

 5. 0
  Анелия | нерегистриран
  32
  -2

  Демотивирате служителите си със слухове за съкращения и закриване на прокуратури и съдилища особено районните!Много ми е интересно да видя каква бъркотия ще настане при създалата се ситуация!Май във ВСС не са в час с цялата дейност,функции и задължения на съдилищата от ПЪРВА инстанция!Идете в РС и вижте какво става и какво правят служителите.Май реформата цели централизирането на финансови средства към по-големите лъвчета за сметка на работните пчелички!Дано не се окажа права!

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.