13 Коментара

 1. 13
  НОВ | нерегистриран
  6
  -1

  В Съдебна палата гр. Пловдив днес бяха направени бързи тестове. Правен свят и Д-р Тиков може ли да дадете яснота по въпроса със заплащането? Защо на магистратите тестовете са безплатни а съдебните служители заплатиха по 30 лева.

 2. 12
  ... | нерегистриран
  2
  -2

  Тестовете са бързи. Ако има повече въпроси и особено такива, свързани с медицинската част, се обадете на посочения телефон в статията, вместо да разчитате на форума. :)

 3. 11
  какви са тестовете??? | нерегистриран
  6
  0

  Правен, свят, забелязвам че сте отговорили на някои от въпросите зададени в форума макар и анонимно. Бихте ли дали повече повече информация за тестовете които са дарени, какъв е типа на теста, какво открива като антитела например, каква е точността на теста в проценти или каква е грешката.Нужно е повече разяснение за типа и точността на тестовете.

  "Два месеца говорим, че бързите тестове не вършат работа и сега трябва да обясняваме защо не вършат работа. Вчера се проведе конферентна връзка с корейски колеги, които отговориха на всички въпроси. Един от въпросите беше за вида на тестовете - изрично е упоменато, че бързите тестове може да бъдат ползване само за епидемиологично проучване, а не за откриване на заболяването", подчерта Мутафчийски. 4. 10
  88 | нерегистриран
  5
  -6

  Покрай това да вземат да ги тестват и за наркотици, а като сме почнали и на психотестове да ги пратим, че немалсо от тях проявяват крайно съмнителни симптоми.

 5. 9
  При желание | нерегистриран
  13
  -2

  До коментар [#8 #undefined] от "...":

  Няма проблем ,който желае да се тества.Но някакво кой знае какво желание в тази посока не се забелязва.След края на извънредното положение ,няма проблем да има яснота кой го е изкарал и кой не този вирус.Аз лично, ако ще се изследвам , предпочитам да е в нормална обстановка.Между другото, преди малко излезе новината от Брюксел ,че повечето държави в ЕС са обявили ,че са се справили с пандемията.Това е повече от оптимистично ,защото на всички ни омръзна от апокалиптичните прогнози. Сега чакаме отмяната на извънредното положение и магистратите и съдебните служители да си влезем във функциите.

 6. 8
  ... | нерегистриран
  2
  -1

  Съгласна съм. Само че това по принцип е работа на кадровия орган. Аз просто давам повече информация за кампанията на "Правен свят" и Булфарма, тъй като разполагам с такава. Просто кажете на председателите си, че искате да се включите или на пресаташето и се включете в списъка, изпратете го на посочения мейл и ще се случат нещата. Успех и бедете здрави!

 7. 7
  666 | нерегистриран
  7
  0

  До коментар [#6 #undefined] от "...": В съда се гледат все пак дела, особено в наказателните колегии. И ние си работим, в тези колегии. Резонно е, работещите да бъдат проверени. За да не пламнем точно, когато се свали извънредното положение. Елементарно е, но на никого не му пука за болтчетата.

 8. 6
  ... | нерегистриран
  2
  -1

  1. "Правен свят" е влязъл в контакт с административните ръководители

  2. Голяма част от административните ръководители чакат въпроса да мине през ВСС, което ще стане УТРЕ ПО ВРЕМЕ НА ПЛЕНУМА

  3. График няма как да има, докато желаещите не заявят това на административните си ръководители или пресаташетата на съответния орган, които да изпратят предварително списък на желаещите да се тестват, за да бъдат включени в график. ТЕСТОВЕТЕ СА 5000 И НИКЪДЕ НЕ СЕ КАЗВА, ЧЕ ВСИЧКИ В СЪДЕБНАТА СИСТЕМА ЩЕ БЪАДАТ ИЗСЛЕДВАНИ ПОВСЕМЕСТНО. Изрично е посочено, че който има желание да бъде тестван трябва да заяви предварително.

  4. Тестовете са налични в Софиямед, откъдето ще бъдат разпространени поетапно в различни болници в страната, след като са ясни желаещите за тестване по органи и респективно бъдат включени в график в конкретни дни, за които ще бъдат допълнително уведомени отново през административния си ръководител или лицето за контакт на съответния орган.

 9. 5
  свидетел | нерегистриран
  6
  -1

  цитат от статията на правен свят:

  "Правен свят" ще влезе в контакт с административните ръководители на съдилищата, прокуратурата и следствените служби, за да изготви график за тестуване за COVID-19.  "Правен свят" изразява благодарност към д-р Михаил Тиков за жеста и направеното дарение.

  ПРАВЕН СВЯТ ДА КАЖЕ:

  1. ВЛЯЗЪЛ ЛИ Е В КОНТАКТ С АДМИНИСТРАТИВНИТЕ РЪКОВОДИТЕЛИ

  2.КАКЪВ Е ГРАФЕКА???

  3.АКО Е НАПРАВЕНО ДАРЕНИЕ КЪДЕ СА ТЕСТОВЕТЕ???

 10. 4
  666 | нерегистриран
  8
  -1

  До коментар [#3 #undefined] от "КОНРЕТИКА":Благодаря за изчерпателния отговор. Всичко е в ръцете на съответния ръководител. Служителите пак няма да се доредят. дано някой да се сети и за нас. Иначе, ще си изпокапем ей тъй, на.

 11. 3
  КОНРЕТИКА | нерегистриран
  2
  -1

  Точката по случая е включена в дневния ред на Пленума на ВСС за утре. Заявете желание пред административните си ръководители или експертите връзки с обществеността, които да изпратят на посочения в статията имейл списъци с желаещите по органи, след което ще бъде изготвен график за тестването, в който те ще бъдат включени. Тестването ще се проведе (или в съответния орган, или в съответната болница, според желанието на участниците в кампанията, за да се избегнат струпвания) само при изрично обявено желание от магистрати или съдебни служители от съответния орган на съдебната власт, до изчерпване на количествата тестове, предоставени от шефа на веригата болници, които са 5 000 на брой.  Ако имате и повече въпроси, обадете се на посочения в статията телефон.

 12. 2
  Моля ВСС | нерегистриран
  7
  -2

  Има посочени телефони в статията в правен свят, моля, административните ръководители или ВСС да се свържат, а ако е само реклама, публично да се обяви!

 13. 1
  РЗИ | нерегистриран
  14
  0

  И в Софийски районен съд също, при все, че имаме заразен служител и условия за разпространение на вируса! Направиха си реклама за наша сметка по всички медии иначе! Много от държавните институции вече са започнали да тестват служителите си, ние още спим, както винаги!

 14. 0
  666 | нерегистриран
  2
  0

  В Съдебна палата такива тестове все още не се провеждат.

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.