0 Коментара

 1. 0
  | нерегистриран
  3
  0

  Когато дойде нова власт започва проанализиране на предишните какво са правили.

  В Македония-след арести на прокурори и закриването на специализираната прокуратура-например шефката на македонската специализирана прокуратура К.Я. е за 7 години в затвора, вчера почнаха арести и на бивши министри https://vecer.mk/node/527511
  "Егзекуцијата на дело: ГОРДАНА ЈАНКУЛОВСКА ОДНЕСЕНА ВО ЗАТВОР".

  "Имено, СДСМ три години јавно најавуваше кои случаи и кои луѓе ќе бидат судени и осудени на затворски казни, а СЈО и судовите потоа тие нјави ги спроведуваа во дело. Дел од таа егзекуција е и Гордана Јанкуловска која спред информација на порталот медиа.мк денес е однесена на издржување на затворската казна."
  Казано по-ясно, според статията, новата власт от СДСМ , е посочила кои хора да бъдат съдени, и после "осъдени. Това, разбира се е най-демократично, и се одобрява от запада-няма друг начин за търсене на отговорност от властници в балканските държави, освен новите управляващи да посочат имената на лица от предишната власт, а съдебната власт-без да и се диктува отникъде, самостоятелно да изпълни, в рамките на своята независимост каквото и е спуснато "отгоре".
  И в други държава на балканите предстоят избори.

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.