2 Коментара

 1. 2
  извън темата,без никаква връзка с темата | нерегистриран
  8
  0

  Извън темата-в Турция и Гърция НЯМА ГОРНА ВЪЗРАСТ за служба в армията. Там ,който н е е служил на 19г може да бъде рекрутиран и на 60г, и то без значение от заемата позиция и работно място. В Гърция например мигранти се връщат, дори и да са на 55 г да си изслужат службата в армията,а в Турция-да напомня,че Али Агджа, след пускането му от затвора, в дълбока старост беше пратен да си изслужи повинността в армията-беше посрещнат на летището-като го върнаха от Италия , и по етапен ред пратен в поделението.
  Това обаче няма връзка с темата, защото служба на възраст 45-50-55 г касае в Турция и Гърция неслужили, какъвто дълбоко вярвам не е е случаят.

  Отново извън темата-при връщане на казармата трябва да бъде възприет турския опит-без горна възраст за служба в армията, за да има поне някаква справедливост. Който не е служил на 19 ще служи на 50-60г, и в Турция, и в Гърция доказаха ,че е напълно възможно.

 2. 1
  до Правен свят | нерегистриран
  9
  0

  Същия въпрос е и за Калфин, Л. Панов, Джамбазки, Пеевски, Горанов, Пирински, Ф.Димитров, В. Сидеров, Н.Младенов.

  Разкажете ни за славната им, и пример за смелост,чест ,достойноство, доблест наборна военна служба, което е и пример за еднаква важимост на правилата.
  Нека младите имат за пример как тези лица изслужиха задължителната си наборна военна повинност.

  Защото сега държавата им готви връщане на казармата, и да имат светъл пример как честно и достойно са се справили тези хора с трудностите на наборна служба в арията. Защото правилата са еднакви за всички, което и ще се убедите от разказите за престоят им в казармата.

 3. 0
  ? | нерегистриран
  4
  0

  ?

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.