4 Коментара

 1. 4
  Трафик | нерегистриран
  0
  0

  Съдите в Пловдив са завършили право и криво в Боствана ил в Нубия Пък нерде Пловдив нерде София Тва са цели 140 км разтояние Правото бая път требе да измине до кривото по разписание

 2. 3
  | нерегистриран
  3
  0

  На втора инстанция тридневното задържане е променено на 500 лв глоба.
  Тоест съдът наказва участие в политически протест по начин, по който в Софийски съд имаше оправдателен акт. Казусът си е точно за Страсбург.

  https://dnes.dir.bg/politika/vmesto-tridneven-arest-500-leva-globa-za-yaytsata-po-oblastnata-uprava-v-plovdiv

  --------------------------------------------------------------
  въпрос:
  А да-да попитам-а това,че на единия от задържаните за 2 4 аса милицията му чупи телефонът няма ли да бъде проанализирано ? Унищожаването на чужда вещ законопослушно ли е?
  И откъде следва,че милицията може да бие хора, ако не си кажат паролата за телефона?

 3. 2
  | нерегистриран
  3
  -1

  "Макар и имплицитно да нарушава реда, протестът е протест затова, за да предизвика общественото внимание."-из решението на СРС, с което се посочва,че да се мятат домати и яйца по властници е легитимен начин на протест. В София-може, ама във Пловдив-не може.

  https://legalworld.bg/index.php/sydyt-opravda-bosiia-i-manol-glishev-za-tomatinata-po-parlamenta

 4. 1
  | нерегистриран
  2
  -1

  Съвет към задържаното лице: Заведете си смело дело пред страсбург-страсбург обича такива дела,тридневнозадържане за легитимен политически протест не се одобрява в Европа....
  Не пропускайте и в делото да споменете процесуалните нарушения(съветът да подписвате докумети, за да ви пуснат, щото съдът след 5 часа не работил), насилието , това,че бяхте уволнен.


  https://frognews.bg/novini/skandal-uniformeni-pusnaha-protestirashti-raionniia-sad-plovdiv-zaradi-deloto-hvarliane-iaitsa.html

 5. 0
  | нерегистриран
  2
  0

  За сравнение: в София по делото срещу Босия съдът го оправда, и написа,че мятането на яйца и домати е легитимен начин на протест и законен начин на изразяване на мнение и недоволство от властта.

  https://www.actualno.com/society/sydyt-dade-kartblansh-da-se-mjatat-domati-po-deputatite-video-news_636601.html

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.