1 Коментара

 1. 1
  линк към статията | нерегистриран
  0
  -1

  https://btvnovinite.bg/1892833466-Zadarjaha_10_dushi_pri_operatsiya_Vsichko_koz.html

 2. 0
  | нерегистриран
  3
  -1

  Случая е наречен "мега казус" от прокуратурата-на пресконференцията ,в която се хвалиха с арестите. В статията пише,че 20 следователя(уауууу-чак следовател да разследва а-ле-лееееей!, че чак и 20 следователя да разследват-направо голяма работа е било!!!!! Да у
  частва следовател в такъв сложен казус-изходът от разследването е ясен-щото е ноторно колко следователите знаят как се разследва, предвид тяхната пословична натовареност-тежък е трудът на следователя, много разследвания вършат, имат опит-и то какъв опит при толкова натоварена работа!!!....) разследват случая, и щетите за бюджета са за 250 млн(по данни на статията,, като данните са изнесени от прокуратурата и мевере). бяха огласени шумни арести-на данъчни, на бизнесмени, на лица близки до властта тогава.
  Въпрос: какво стана с този казус, стигна ли се до съд?
  Или задържаните лица са абсолютно невинни?
  Кое точно?
  След направената шумна пресконферения на прокуратурата и мевере е редно да се огласи развитието на случая-задържаните тогава абсолютно невинни хора ли са, или как? до къде е стигнало разследването, стига ли се до съд, или делото е пр екратено, защото лицата са невинни? Правен свят-защо не разясните на публиката как е приключило разследването?

  Ето статията "Задържаха 10 души при операция "Всичко коз
  За две години те са нанесли щети на държавния бюджет за 250 милиона лева""

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.