4 Коментара

 1. 4
  ппп | нерегистриран
  6
  0

  Не е заради милицията, а заради тия, дето ни управляват вече 2 десетилетия - наследници на бившите ченгета и комунисти. Надбавки няма от 2000-та година за нито едно дете, чиито родители работят и допринасят с труда и данъците си за тази държава. Държавата спонсорира основно неработещите паразити-гласоподаватели, които млади, здрави и прави просто не работят и гледат сюрии необразовани деца.
  Затова се изнесоха и се доизнасят всички кадърни, работливи и образовани млади хора. И децата им. И скоро тук ще останат само мургавеляци, бюджетари и управленци. Но няма да има кой да ги храни вече.

 2. 3
  | нерегистриран
  1
  0

  https://segabg.com/touche/tush-11-15-2020

 3. 2
  | нерегистриран
  3
  0

  https://www.parliament.bg/bills/44/054-04-253.pdf

  Че се изземват парите от децата,за да има за милицията за увеличение на заплатите е казано официално и директно в мотивите на проектозакона за изм. и допълнение на законопроекта за бюджета за 2021г.

 4. 1
  | нерегистриран
  3
  -1

  https://www.mediapool.bg/obrat-nyama-da-ima-detski-nadbavki-za-vsichki-parite-otivat-za-mvr-i-lekari-news314484.html

  Обрат: Няма да има детски надбавки за всичи, парите отиват за МВР

  цитат "спестените 205 млн лева ще отидат за уеличение на заплатите в МВР" .

 5. 0
  | нерегистриран
  3
  -1

  В официални мотиви е посочено,че за да има за увеличени заплати за милицията няма да има детски надбавки за всички деца-остава подоходния критерий.

  https://btvnovinite.bg/bulgaria/sindikatat-na-mvr-osadi-motivite-na-gerb-za-otkaz-ot-dobavki-za-vsichki-deca.html

  Цитат "парите са необходими за заплати на полицаите.", затова "подоходният критерии остава".
  Същата милиция, която бие протестиращи, издаде фалшив паспорт на Куювич, търгува с дрога от патрулката(медииния случай от кв Орландовци), направи наркомрежа в студентски град(ноторния случай от 2017-отразен широко и в медиите тогава, а думата наркомрежа на прокуратурата от пресконференцията за случая), изнудва(случаят от 4-то РПУ), същата милиция, която не защити Ива на 25 г от ловеч
  -и тя беше убита от милиционер, въпреки множество подадени жалби приживе от Ива, същата милиция която издава фалшиви шофьорски книжки(отразеният в медиите случаи с огромен брой-десетки фалшиви шофьорски книжки, издадени од 2019г в КАТ София-област)сега е причината да няма детски надбавки за децата.
  Парите не са неограничени. За да има за допълнително милицията ще се вземат от децата. Написано е в мотивите ,обясняващи защо остава подоходния кригтерии.

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.