2 Коментара

 1. 2
  | нерегистриран
  0
  0

  Грабеж, незаконно оръжие, побоища, повреждане на имущество. И никаква позиция на адвокатурата за морално осъждане на престъпната дейност на бившия си колега, нито пък има адвокати излезли на протест против колегата си -бандит. Странно-тази съвкупност от престъпна дейност не е обсъдена и осъдена с позиция на ОС на делегатите през 2020г-как е възможно?!
  къде е декларацията, позицията на адвокатурата, изразяваща гневно несъгласие с престъпната дейност на коУегата си?

 2. 1
  | нерегистриран
  0
  0

  Героят вече е с присъда за обира на Роженския манастир, и до днес съсловната адвокатска организация не е излязла с позиция по случая. В сайта на съответната а адвокатурата името на адвокатът -грабител на манастир вече е изчезнало(което е незаконно-имената на бившите адвокати остават безсрочно в регистъра!, като се посочва причина за отписването им!)

  https://news.lex.bg/три-години-условно-и-3000-лв-глоба-за-адвок/


  Нямаше да се стигне до този грабеж, ако първото престъп ление не беше прикрито от милицията-прочетете в първия линк как милицията действа по първия случай-пълно потулване.

  Не искам да задълбавам по темата, но ако адвокат извърши грабеж от религиозен храм в Китай щяха да го пратят пред наказателната рота час след присъдата.

 3. 0
  | нерегистриран
  0
  0

  https://www.struma.com/krimi/razhodka-v-parka-na-sandanski-zavurshi-za-mlad-muj-s_20844/

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.