1 Коментара

 1. 1
  | нерегистриран
  0
  0

  https://btvnovinite.bg/bulgaria/incidenti/arestant-pochina-v-sadebnata-palata.html

 2. 0
  | нерегистриран
  0
  0

  https://dnes.dir.bg/obshtestvo/pochina-sadebnata-palata-arestant-20498283

  През 2015г тежко пребит арестант е закаран не в болница, а в съда-да му гледат МН(да напомня-до ареста на Г.М. Димитров има и частна и държавна болница-кой решава умиращ човек да бъде закаран на съд, а не в болница?). На разбития му череп му слагат... лепенка, а кървавата следа е из целия коридор на съда, а около пейката има огромна локва кръв. Това се случва в съдебната палата в София. човекът умира в съда, защото умници решават да го водят на заседание, а не в болница, а в самия съд на никой не му пука какво ставна. Кръвта му изтича-и в съда това се гледа от съдии, прокурори, адвокати- и никой не прави нищо. Нулава реакция, гледат, отминават, нали заплатата и бонусите вървят, кво им пука,че човек умира и кръвта му изтича, -и това в съдебната палата на София.
  На нито един от десетките присъстващи не му пука,че на метри от него има човек, на когото кръвта му изтича, и че целия под пред съдебната зала е в кръв.

  Правен свят, ще опишете ли на публиката н а сайта си-потърсена ли отговорност), или се е случило-пълно замитане и потулване? Или е в реда на нещата пребити да бъдат водени на съд, а не в болница, и да умират в тежки мъки и кръвозагуба в съда
  от статията:
  "Според очевидци той имал рана, покрита с лепенка на черепа, друга голяма рана, подобна на срез, и хематоми по лицето. Не бил в състояние да отиде от конвойната до залата на Окръжния съд на 4-ия етаж и е качен с асансьора. Там бил оставен на пейка между зали 20 и 21, където починал. Преди това той повтарял само "Лошо ми е" и се наложила намесата на лекарката на Съдебната палата.

  Твърди се, че мъжът имал здравословни проблеми и вчера е бил воден до лекарски кабинет. Днес съдията по делото е разпоредил да бъде заведен в болница, но въпреки това задържаният е откаран в палатата. "

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.