0 Коментара

 1. 0
  | нерегистриран
  0
  0

  Това е текста на декларацията.
  https://coronavirus.bg/bg/744


  Слагали са ми ваксини, не съм антиваксър. Например против тетанус-никаква декларация не са м
  и искали, а отговорността е на лекарят, насочил ме към ваксинация, и на производителя на ваксината, .

  Втори въпрос-ами дали наистина хората са наясно с това ,което подписват, дали наистина им е правено подобно подробно разяснение -съобразно текста на декларацията? Документ с вярно съдържание ли е ,ако лице предварително си разпечата и подпише декларацията, и му набучат ваксина, без да са му давани въпросните разяснения, или тези разяснения са проформа и без подробности?

  Ще ми откажат ли ваксина, ако в точка 1 напиша,че НЕ съм запознат и тн? А ако подпиша,че съм запознат , но аз не съм-това документ с какво съдържание е?

  И как изобщо може да се подписва точка едно от декларацията, като самата наука проучва материята. Дори не се знае със сигурност колко време е защитата при ваксинираните, не се знае със сигурност ако имаш ковид, но не го знаеш, как ще се отрази, ако ти набучат и ваксина и тн. Цитат от декларацията "1. съм запознат с ползите от ваксината срещу COVID-19 …………………………… (вписва се търговското име на ваксината), рисковете от заболяването и неговите усложнения; показанията, начина на приложение, противопоказанията, взаимодействието с други лекарствени продукти и очакваните нежелани лекарствени реакции на прилагания биопродукт;"


  Че всичко това и в момент е обект на изучаване, много неща науката знае, но други ще изучава във връзка с тези ваксини.Значи подписваш ,че си запознат, като няма как да си запознат.

  Накратко-тази декларация, намирам за излишна. Аз не съм запознат с точка едно от декларацията, е как да я подпиша-мога ли да добавя НЕ, и ще ми сложат ли ваксина, ако "не съм запознат", но се доверявам на държавата-щото аз на нашата държава вярвам? Или да излъжа-цитирам "че съм запознат", и да подпиша?

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.