2 Коментара

 1. 2
  | нерегистриран
  1
  0

  А затова схващате ли, защо инсталирането в прокуратурата е въпрос, който не може да зависи от някакъв си изпит. Доказано от продадени те казуси през 2006 г(тогава и досъдебно производство имаше), и от раздадените казуси през 2015г. Че в прокуратурата дори инсталирането е. заченато в грях. А най-комичното е,че се саморазследваха кой продаде казусите през 2006, и не самоустановиха извършителя, при положение,че достъп до казусите са имали очевидно няколко човека.

 2. 1
  | нерегистриран
  1
  0

  А ето линк за изчезналите безценни картини-държавата ги изземва, а после част от картините ги хваща липсата, според статията.

  https://e-vestnik.bg/24042/igor-markovski-ot-275-moi-kartini-v-trezora-na-ktb-lipsvat-37/

  цитат от статията: "от 275 картини, за които претендирам, че са лично моя собственост, оставени на отговорно пазене в трезора на КТБ, и които съм сравнил с документ за изземане от съда, липсват 37 картини. Познайте кои картини липсват? Няма я на Ярослав Вешин, „Предачка“, маслени бои върху платно, 28 на 14 см, закупена лично от мен от Прага с документ, фактура, документ от „Народна галерия Прага“, че този автор и тази картина не представляват национално богатство на Чехия и картината може да бъде изнасяна и търгувана по цял свят. Липсва и още една картина на Вешин, липсва и на Иван Мърквичка – „Портрет на селянка“ от 1902 г. и т. н. "

 3. 0
  | нерегистриран
  1
  0

  Забравихте ли за случая осемте джуджета-за случилото се с бизнеса на собственика на асансьорни завод, за изчезналото злато-напълно законно секвестирано, за първоначалната такса-посочена в първото видео?

  Забравихте ли за изчезналите картини на колекционер-картините иззети от прокуратурата, а след изземването на част от картините ги ""хваща липсата" ?

  Ето още един медиен случаи-за един автомобил Ламборгини-собствеността отнета без собственикът да е участвал в сделка https://www.segabg.com/hot/category-bulgaria/sobstvenikut-na-uoltopiya-se-oplaka-izmama-negovo-lamborgini

  Прокуратурата му извършва проверка, собственика дава документите за автомобила за "проверка", всичко е изрядно, а след време-оказва се,че автомобилът му е обект на престъпление, като очевидно са използвани документите, които държавата е "проверявала". Цитат от статията ""Искам да ви споделя за едно престъпление, на което станах жертва, и което мисля че няма как да се получи без участието на държавни институции. Брутално е и може да се случи на всеки от вас явно. Имам една кола, която не карам много - Ламборгини. Не съм я карал от повече от година. При опит мой служител да поднови гражданската й отговорност, научава, че тази кола не е моя от 19-ти януари. Собственост е на испански гражданин и е дерегистрирана в КАТ. В КАТ дори твърдят, че аз лично съм бил я дерегистрирал. Като го чух ми прозвуча съвършено невероятно, но е факт", написа той в социалната мрежа.

  Той нямал никаква идея как изобщо може да се случи това, след като и големия, и малкия талон не са излизали от касата му. Пенчев твърди, че и в КАТ, и в прокуратурата имало копия на тези документи, "защото преди време имах прокурорска проверка във връзка с някаква акция за проверяване на скъпи коли"."

  Всичко е напълно законно, разбира се-напълно законно се секвестират бизнеси, изземва злато, секвестират картини, секвестират автомобили. Отдавна ви казвам,че прокуратурата може да се самоиздържа, напълно законно!


  .

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.