1 Коментара

 1. 1
  ГСП(груба селска проява в Красно село) | нерегистриран
  2
  0

  "Първо дошла полиция, след което инспектори от Столична община, "

  Отдавна ви казвам ,че милицията, и изобщо репресивния апарат, местни администрации(местната администрация извикала милиция по този повод?!) са враждебни на гражданите структури, опасни за правовия ред в този си вид. Милицията вместо да защитят гражданите, отделили от времето и средствата си за да облагородят района-без изобщо да се длъжни да го правят ги подлага на преследване, чрез самото си пристигане по такъв повод, и актосъставяне(няма значение кой е съставил акта-милицията или инспекторат на СО)

  Предполагам,че след медииния шум наказателно постановление няма да има, но ако има глоба, което отказвам да повярвам-тя си плаче за обжалване.

 2. 0
  | нерегистриран
  1
  0

  https://dnes.dir.bg/sofia/globiha-dobrovoltsi-okosili-i-zasadili-tsvetya-pred-obshtina-krasno-selo

  Куриозен случай от столичния квартал "Красно село" - доброволци, които почистили, засадили цветя и окосили тревата пред сградата на районната община, са били глобени от органите на реда. Клип от случката беше публикуван в социалните мрежи и предизвика бурни коментари.

  Според Цанко Донков, един от доброволците, кварталът е неподдържан - тревата е обрасла и пълна с кърлежи.

  "Решихме да дойдем пред нашата община, за да оправим моравата и да дадем показен урок по какъв начин гражданите оправяме нашия район", казва Донков пред bTV.

  Доброволците почистили и кашпите пред общината, които вместо с цветя били пълни с фасове и боклуци. По думите на Донков при първия им протест пред общината сградата била опакована с ленти, които да не допускат влизане вътре на гражданите.
  "Ние искаме районът да се развива нормално. Не сме дошли да се бием", казва той.

  По думите му кметът на район Красно село Росина Станиславова извикала органите на реда. Първо дошла полиция, след което инспектори от Столична община, които написали акт на доброволците.

  Според глобените Станиславова е станала кмет с обещание за публичност и прозрачност. По думите им от бюджета, отпуснат от Столична община в размер на 3 млн. лева, Станиславова е върнала 1,5 млн. лева.

  Преди дни КПКОНПИ установи конфликт на интереси за кмета на столичния район "Красно село" Росина Станиславова и й наложи глоба от 15 000 лв., както и отнемане в полза на държавата на получената материална облага в размер на 9 981, 46 лв.

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.