3 Коментара

 1. 3
  преминаващ | нерегистриран
  0
  0

  предполагам, че става дума за чиновническа грешка. лошото е, че като я хванат не се знае дали няма да ви определят и лихва. след като вашият адвокат нищо не може да ви посъветва, то по-добре се обърнете към друг. не съм сигурен дали е възможно, но защо не опитате да вземете някакъв документ от АВД, че нищо дължите към днешна дата. Така поне ако ви сложат на по-късен етап лихва ще може да я оспорвате и да докажете, че сте добросъвестен гражданин и сте искала да си платите глобата. А иначе наистина се посъветвайте с друг адвокат.

 2. 2
  Василева | нерегистриран
  0
  0

  Благодаря за съвета,но проблема се оказва че делото е от 2006г а до момента 2009г в АДВ се оказва че аз не дължа нищо.Как е възмовно това като такова дело има но не е нанесено в копютъра?Грешка на служителите в моя полза или бомба със закъснител е ?

 3. 1
  преминаващ | нерегистриран
  0
  0

  Интересно защо никой нищо не ви казва. Но защо не вземете да видите в Закона за изпълнение на наказанията. Евентуално от там може да научите поне към кого да се обърнете и да питате.

 4. 0
  Василева | нерегистриран
  0
  0

  Зравейте, вече съм мн убъркана а и адвоката ми не ми дава ясен отговор моля помогнете ми.През 2006 г имах наказателно дело и крайния резултат беше спразумени с наложена глоба.От тогава несъм получавала известе за глобата къде и кога да я платя.Направих справка в АДВ на Триадица 2 и по номера на делото ми и името а и егн-то ми нямат никакви данни за такава глоба.Делото го откриха но ми казаха,че незнаят защо нищо не е въведено.Сега незная имам ли наложена глоба и каква е процедурата.Възможно ли е сле години да се наложи да платя с лихва? Каква е процедурата и къде да проверя? Благодаря Ви предварително.

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.