2 Коментара

 1. 2
  майка ти | нерегистриран
  0
  0

  Аз предлагам моя крак в гъзовете на всички депутати! На първо четене няма против.

 2. 1
  ето какво | нерегистриран
  0
  0

  Аз предлагам ДДС-то на адвокатите да се поеме от Красьо. Той е услужлив човек, ще помогне. Досега е предлагам помощ за половината магистрати в цялата страна. Защо да не го направи за адвокатите от страната!

 3. 0
  mvp | нерегистриран
  0
  0

  Днес 25.11.2009 г. депутатите приеха на второ четен да има ДДС върху адвокатските възнаграждения, независимо дали са дружество или не, и независимо от качеството на клиента.

  Казано по друг начин, живеем в държавата на ДДС-то, тук всичко е ДДС. Да продаваш репички и да осъществяващ конституционното право на защита на клиента е с ДДС. по същата логика съдийте, прокурорите и красьо черния трябва да внасят ДДС, а внасят ли. Логиката ми е такава, понеже и съдиите-съда, и прокурорите-прокуратурата, и адвокатите - адвокатурата са уредени в конституцията, само красьо го няма там, а може би трябва да е нещо към съдебната система. Та думата ми е: не трябва ли първо да изкарат правото на защита и адвокатурата от конституцията, та тогава да правят ДДС на адвокатските възнаграждения и да си връзват бюджета. Какво ще кажете колеги....

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.