4 Коментара

 1. 4
  Myong Schauer | нерегистриран
  0
  0

  Това, което можеше да бъде само турникет, обиколи китката ми и беше дръпнат здраво. Разбрах, че мисълта ми не е глупава; беше страшно! Веднага една игла влезе в ръката ми там, където тя се подготвяше. Тя светкавично отблъсна турникета и усетих как студена течност се влива в ръката ми. Тя залепи иглата и след това залепи малко тръбички в задната част на ръката ми. Сигурно е имала готови ленти от лента и край, залепен за таблата, готов за хващане и използване. Всичко свърши за секунди.
  https://dirtywonk.com/category/big-ass-pictures-sites/
  Света Богородица Христова; тя сложи I.V.?!?!?! Умът ми замръзна за секунда. Тя нямаше медицинско обучение и дори да го направи, какво по дяволите беше това? Преди бях доста добър в тези неща, защото бях получил рейтинга си за EMT преди няколко десетилетия, но дори не бях близо до този бърз в най-добрия си момент. Тя беше като "Super Med Tech!" Мислех да прозвуча някакъв звук през тапата, но бях обещал, затова просто й се доверих, че няма да ми навреди. В края на краищата тя демонстрираше ниво на компетентност, което беше впечатляващо. Да не говорим за факта, че бях напълно безпомощен с евентуален д-р Кеворкян до леглото ми, готов да ми предложи окончателен изход.

  "Сега, скъпа, моля те, не се тревожи. Това е нещо, за което говорихме преди няколко месеца. Спомни си, когато ми разказа как Карен, преди малко повече от пет години, те хипнотизира, използвайки натриев тиопентал, за да те разхлаби и още способни да се фокусират и по-податливи на отказ от контрол? "

  "Ами, четох много за това. Взех първа помощ и след това напреднала първа помощ в Червения кръст, за да мога да науча за поставянето на интравенозни и практикуването на инфекциозен контрол. Доста съм добър, нали? едва почувствах иглата, защото не трепна и ръцете са едно от най-трудните места за удряне на вена, без да причиняват болка. "

  "И така, има инфузионен инфузионен проводник, залепен на ръката ви и той е закачен за торба с висящия на плаката на леглото Рингер. Той влиза с много нисък дебит, защото не искам да трябва да ставате и пикаеш. Готови ли сте да ме изслушате до края на моето обяснение или ще имаме проблеми и ще нарушите обещанието си към мен? Кимнете, ако сме добре, и поклатете глава, ако не сме. "
  https://thefreesexcams.com
  После тя се засмя. Тя шибано се засмя! Усетих как студен въздух изпълва стаята; цялата коса на тялото ми изглеждаше изправена! Чудех се как изглежда моята срамна коса, напрегната, за да стигна до тавана. Забравете това. По-важните неща са на път.

  Замислих се какво мисля, че се случва и се изплаших малко повече. Тя се канеше да ме застреля с тиопентал и да се опита да ме хипнотизира. Е, това нямаше да работи; тя не беше Карън. И така, реших, че просто ще се съглася с него и ще взема някои добри лекарства и ще взема всичко, с което е свършило това, и ще видя дали все още искам да остана или да махна Dodge.

  Трябва да призная, че мислех, че нейното набиване с игла е дори по-секси от това, че ме накара с каишка! Имам отвращение към иглите; Никога не съм си гледал как ми се прави грип или не съм гледал кръв, но мисълта за бавното навлизане на иглата беше истински включен. Когато правех кръв за някого, чувствах очарование и сила, която беше съвсем реална. Бях разсеян от тези мисли, вместо да обърна внимание на факта, че съм бил в евентуално много несигурна позиция.

  Кимнах, много бавно,

  "Ще ви дам малко валиум заедно с тиопентала. Искам да намаля вашата тревожност, докато правим това, плюс валиумът засилва сугестивния ефект на тиопентала. Искам да ви уверя, че съм изследвал внимателно лекарствата и изчисли дозите, като вземе предвид телесното ви тегло. Трябва да кимнете веднъж, ако не сте яли след закуска и два пъти, ако сте. "

 2. 3
  higoxuse | нерегистриран
  0
  0

  ебана-срана

 3. 2
  Лара | нерегистриран
  0
  0

  Има го и на весникарския щанд на изхода на "Метро"

 4. 1
  Нели | нерегистриран
  0
  0

  Има го в книжарницата на Сиби в Съдебната палата.

 5. 0
  Atanasov_law | нерегистриран
  0
  0

  Защо никаде из Пловдив не мога да открия списанието? Дори по повечето вестникарски бутки не са чували за него <img src="/i/icons/face-smile-big.png" alt="" border="0" />

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.