4 Коментара

 1. 4
  ДОНка | нерегистриран
  0
  0

  Ако ВСС не се беше борил в Дянков щяхте да видите пари на върба! Много сте неграмотни

 2. 3
  Патофил | нерегистриран
  0
  0

  СИГУРНО СИ СПОМНЯТЕ ЕДНО ФИЛМЧЕ "Патофил и Филопат", човечета, които можеха да придадат на телата си всякакви форми. БЪЛГАРИЯ СИ ИМА ЦЯЛ ВСС от такива човечета. Ей, Вие - цвета на правната система, не Ви ли беше неудобно да карате една цяла система да пести, да пести, та да натрупате милионите, а после те да се изпарят! Къде е съвестта Ви. Е на това му се вика "ужас". И българските граждани търсят справедливо решение на своите въпроси прекрачвайки прага на Темида. Крайно време е този ВСС да не съществува като орган, защото е неадекватен, ненужен, мъртво тяло от чиновници със солидни заплати. Колко органа ще управляват нещастната Съдебна система? Не е ли достатъчно Министерство на правосъдието, та и още една шапка. Странното е, че всичко рефлектира върху действащите магистрати, от чийто труд разбира цялото общество и които са се превърнали в Паисиевци, сгушени по петима в кабинет. За съдебните служители да не говорим, който не е видял, той няма представа.

 3. 2
  Ха и на Вас! | нерегистриран
  0
  0

  Едните имали пари, другите ги скрили и ги не дават. Смешен филм. Ето, българите пак са начело в техническо отношение - намериха сигурен и безотказен начин парите на една система, пък пожелание и на една цяла държава да се телепортират на място, дото никой не може да ги намери. То и следовите кучета отдавна ги приспаха, та кой ли ще се рови в една такава мистерия. Смешните човечета от ВСС обаче всичко си знаят и никому не казват. Всеки си натиска гъзеца на топлите столчета и Трайко Китанчев. Не се притеснявайте, уважаеми авторитети от ВСС, с българския народ са се подигравали много като Вас, но за радост за български народ се говори все още, а за членове на ВСС нийде не ще се споменава. Така, че яжте си, пийте си, ходете насам-натам по земното кълбо, спете си спокойно и растете на ширина. Наздраве!

 4. 1
  ПОЗДРАВЕНА ОТ ВСС | нерегистриран
  0
  0

  Коментарът, направен от съдия Сотиров е точен и напълно се солидаризирам с изразеното му мнение. Ще ми се да вярвам, че в Съдебната система има и други магистрати с точна гражданска позиция,които не са приспани от титлата "Ваша чест"!

 5. 0
  ПОЗДРАВЕНА | нерегистриран
  0
  0

  Изразявам благодарността от прекрасните поздрави за Коледните и Новогодишни празници на ВСС към всички, работещи в сферата на Съдебната система!

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.