Франция иска PCR тест и от транзитно преминаващите


Франция въведе изискване за предоставяне на отрицателен резултат от PCR тест и за транзитно преминаващите, съобщиха от външно министерство. Според информация на централна дирекция на Гранична полиция на Френската република, изследването трябва да бъде направено в рамките на 72 часа преди пътуването.

Изискването важи за всички граждани над 11-годишна възраст, независимо дали пътуването е по суша или със самолет. При пътуване с прекачване срокът се изчислява от отпътуването на първия полет.

Изключение за представянето на PCR тест има за транспортните работници, за пограничните работници, както и за жителите на пограничните райони в радиус от 30 км. около дома им.

Напомняме, че на 31 януари 2021 г. Франция забрани всички пътувания до и от страни извън Европейския съюз. А при всяко влизане във Франция от страни от ЕС по въздух, море или сухопътни граници се изисква отрицателен PCR тест за коронавирус.

Президентството и документите за участието на Пламен Узунов в процедурата за разследваните от OLAF коли на МВР се разминаха

Предишна новина

Градове в ЕС на бунт срещу мерките

Следваща новина

Коментари

0 Коментара

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.