Ген. Венцислав Мутафчийски: Посрещаме 2021 година изпълнени с надежда, че всичко, което преживяхме ще остане в миналото


Посрещаме 2021 година изпълнени с надежда. Броени часове остават до началото на 2021 година.  Посрещаме я с традиционната равносметка, обещания и планове, но и с надежда. Надежда, че всичко, което преживяхме през настоящата пандемична година, ще остане в миналото. А ехото от подвизите на българските медици ще отеква поколения напред. Това написа шефът на Националния оперативен щаб за борба с коронавируса и директор на ВМА ген. Венцислав Мутафчийски. 

"Колеги, вие сте героите на годината. Извоювахте го с вашата жертвоготовност и себеотрицание, вяра и професионализъм, с непоколебимия български дух и силна жажда да помагате - давайки надежда на обезнадеждения! Защото надеждата е умението да гледаме на бъдещето с вяра, дава кураж и мотивира, усилва нашата борбеност и оптимизъм заедно през новата година да си върнем „старото” – спокойствието, прегръдката и целувката с нашите деца и близки. Колеги, благодаря ви за всички усилия, които положихте през тази тежка година. Горд съм, че останахме екип и затвърдихме лидерските позиции на ВМА. Вярвам, че и занапред ще бъдем пример за отговорност, хуманност и човечност. Пожелавам – на вас и вашите семейства, много здрава, щастлива и успешна нова година! Генерал-майор проф. д-р Венцислав Мутафчийски, д.м.н., FACS Началник на ВМА", добави още той. 

АСНС стартира 2021 г. с делото срещу Прокопиев

Предишна новина

Българите след Брекзит (ВСИЧКИ ПРАВА)

Следваща новина

Коментари

1 Коментара

 1. 1
  адв.Елена Гунчева | нерегистриран
  0
  0

  ХИЕНИТЕ ВИЯТ ОТ БЯС
  01.01.2021


  Вместо весело посрещане на Новата година, гербоидните хиени още от полунощ започнаха да вият и плюят по Президента Радев. Явно много дълбоко им бръкна в лешоядските душички. Страхът и алчността са водещи в гербоидните групи и сайтове, където на жестовете на Президента и на думите му, е обърнато много повече внимание, отколкото на настъпилата нова година. Чувстват се заплашени и много им личи.

  Дори човечето Горан Благоев, който, след като позореше християнството по телевизията, а след това пристана като шаврантия на Цоцкоу, вместо на семейството си, тази сутрин е посветил на гнусни слова срещу генерал Радев. Е, все пак трябва да се заработва, па макар и в първия ден от новата година. А, известно е, че повечето подлоги на ГЕРБ, нямат срам от нищо.

  Важните моменти от речта на Президента са, че промените предстоят, че има братство на почтените хора и тяхното недоволство не е угаснало. А думите му за лидерството са ясни и показателни за всички, които му вярваме и го подкрепяме.


  Както казах, тази година ще бъде историческа за България. Нашият шанс и надежда да променим три десетилетия отчаяние и престъпно управление. Затова – напред и победа за България! Срещу националните предатели и подлогите им!

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.