Главният секретар на МВР: Засилихме мерките за сигурност в Бургас


Засилени мерки за сигурност са въведени в Бургас. Това съобщи за "Дарик"- Бургас главният секретар на МВР комисар Георги Костов. Под охрана от полицията са поставени възловите пътни артерии на входа и изхода на града. Според непотвърдена до момента информация контролът е засегнат заради бягство на затворник.

"Рано е още да се говори", каза комисар Костов. Той обаче отрече информацията затегнатият контрол да е свързан с бягството на един от двамата наркотрафиканти, заловени в Странджа с хероин за 2 милиона лева, пренесено през зелената граница с Турция.

Хероин за 2 млн.лв. засечен в канал за бежанци в Странжда, двама в ареста

Както "Дарик" вече писа, в петък гранични полицаи спряха рекордна пратка от близо 50 кг хероин в средецкото село Белеврен. Съдът днес наложи постоянен арест на задържаните Желязко Шиников и Йордан Йорданов. Пред наш репортер адвокатът на Шиников обяви категорично, че задържаният е в ареста към момента и отхвърли тиражираните информации, че именно той е беглеца.

От МВР- Бургас към настоящия момент отказват официална информация и пренасочват за подробности към Министерството на правосъдието.

Разпитват социални работници за тройната смърт на семейство Боруджиеви в Куклен

Предишна новина

М. Екимджиев: Ако се окаже, че държавата е допринесла за инцидента, всеки увреден би могъл да претендира за понесените вреди

Следваща новина

Коментари

0 Коментара

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.