Глобиха с 1000 лв. любовчия за секс с 14-годишна


Съжителство с непълнолетна донесе глоба в размер на 1000 лева на мъж от Хърлец, съобщи tribali.info. От документите по делото в Районен съд Козлодуй става ясно, че и мъжът, и момичето са от ромски произход. През септември 2014 година непълнолетната Цветелина Евгениева, която тогава е била на 14 години, отива доброволно да живее с мъжа с инициали В.Г.И. В съда е станало ясно, че възрастта на девойката е била ясна на нейния възлюбен, тъй като те са имали отношения от по-рано.

Възрастта й не е била тайна и за майката на мъжа, която е позволила под нейния покрив двамата да имат интимни контакти, които са довели до забременяване. Именно тогава излязло наяве грешното съжителство – когато Цветелина отишла в болницата в Козлодуй по повод бременността си. Тогава социален работник от Отдел "Закрила на детето" е сигнализирал за съжителството и за резултата от него.

Съдът признава, че обвиняемият наистина е извършил деянието при условията на пряк умисъл, най-вече подтикван от чувствата си и от традициите на ромския етнос. Решението подлежи на обжалване в 15-дневен срок.

Кметове "хитро" регистрирали избиратели на адреса на земеделски земи

Предишна новина

Четири присъди за незаконен добив на дървесина от началото на годината

Следваща новина

Коментари

0 Коментара

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.