Група от 13 души осъдени за изнасилване на 13-годишно момиче


Във Великобритания група от 13 мъже от азиатски произход, които са изнасилвали 13-годишно момиче, бе осъдена на общо 143 години затвор, пише The Daily Express.

Момичето е било девствено преди да бъде изнасилено от мъжете, след като е била примамена при тях от техен член, за който тя е смятала, че е неин приятел.

Момичето е било предадено на групата от Ахмед ал Худхури, който "ѝ бил ядосан за това, че му отказала секс".

Самият Худхури е успял да избяга от правосъдието и се предполага, че в момента се укрива в родния си Бангладеш.

Групата мъже бе осъдена вчера от съда в град Брадфорд след като бе призната за виновна, че е изнасилвала момичето на организирани от Худхури "събирания" през 2011 и 2012 година. В един от случаите момичето е било изнасилвано от петима мъже наведнъж.

Такир Хусаин, Ясер Кабир, Суфиан Зиараб, Билал Зиараб, Исар Али, Насир Хан, Сакиб Йонис, Хусеин Сардар, Заин Али, Файсал Хан, Мохамед Акрам и Халид Раджа Махмуд са осъдени на различни срокове затвор, вариращ от 3 до 20 години. Общо те ще излежават присъда от 143 години.

"Те са гледали на жертвата като на жалка фигура без стойност, който е служила само за обект на техните сексуални желания", заяви съдията по делото Роджър Томас. "Те не се са ѝ демонстрирали и следа от човечност", добави той.

20 дни след зверския побой над Стоян Тончев още не е ясно кой го поръча

Предишна новина

Три огромни разлики между България и Румъния

Следваща новина

Коментари

0 Коментара

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.