Гърция ще иска сертификат за ваксина за ваканция там

Гърция ще иска сертификат за ваксина за ваканция там

План за рестарт на туризма от 14 май обяви гръцкият ресорен министър Харис Теохарис. Според туроператорите вече са започнали активни резервации за туристическия сезон както от европейските страни, така от САЩ и Русия.

Гръцкият план определя като условие за влизане и почивка в Гърция представяне на сертификат за имунизация, документ за наличие на антитела или отрицателен тест за коронавирус.

Избирателно на границата част от туристите ще бъдат тествани и с бърз тест. В случай на заразяване с Covid по време на почивката на чужденците, разходите по хоспитализиране се поемат от Гърция, се посочва в условията за движение на туристи това лято, съобщи БНР.

Още по темата

„След изказани съболезнования“: С 3 на 2 гласа СГС оправда Йоан Матев за убийството в Борисовата градина

Предишна новина

ВКС постанови тълкувателно решение по въпроси, свързани с предлагането и даването на подкуп

Следваща новина

Коментари

1 Коментара

 1. 1
  Ива Иватта | нерегистриран
  1
  -1

  Тези, които бяха предумишлено отровени с ваксината на Астра Зенека, ще подадат ли жалба и съдебен иск, срещу извършителите на това престъпление или ще продължат да повтарят, че се чувстват добре?
  По-лесно е за робският мозък да не мисли, а само да изпълнява заповедите на господарите. Още колко трябва да ви мачкат, за да се сетите, че никой не ви мисли доброто?
  Не ви глобяват за ваше добро!
  Не ви оставят без пари и работа за ваше добро!
  Не ви затварят в панелите за ваше добро! Не ви забраняват разходките сред природата на чист въздух за ваше добро! Не ви спират притока на кислород с маски за ваше добро!
  Не ви държат гладни за ваше добро!
  Не ви фалират бизнесите за ваше добро!
  Не ви спират достъпа до болниците за ваше добро!
  НЕ ВИ ВАКСИНИРАТ ЗА ВАШЕ ДОБРО! Всичко е против вашите интереси и право на свободен избор и живот!
  Кой ще „изведе“ от вените ви и кръвният ви поток, това което вече ви беше инжектирано от „медиците“, загрижени за вашето здраве?
  П.С. Всички производители на този тип ваксини, са изключени от отговорност и не могат да бъдат съдени, а пострадалите няма да получат и стотинка обезщетение !

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.