Жандармерия и полиция с акция за противодействие на трафика на хора и каналджийството в Монтана

Жандармерия и полиция с акция за противодействие на трафика на хора и каналджийството в Монтана
Снимка: БГНЕС архив

В  района на Вършец е проведена операция за противодействие на миграционния натиск, каналджийството и трафика на хора, пише в-к ''24 часа''. 

В нея са включени полиция и жандармерия, съобщават от ОД на МВР – Монтана. Проверени са 94 автомобила, 101 лица и 23 обекта. Съставени са 11 предупредителни протокола за нарушаване на разпоредбите за разпространението на коронавируса. В хода на акцията е спипан 41- годишен мъж, който в местността Синчово поле прекарвал с каруца 0,7 куб. м. дъбови дърва за огрев, без контролна горска марка и превозен билет. По случая е образувана преписка. На територията на Берковица е проведена специализирана полицейска операция по контрол на пътното движение. Проверени са 9 автомобила и 99 граждани.

С камери, монтирани в патрулните автомобили, са заснети 62 клипа за превишена скорост. Акция за контрол на движението е проведена и в Лом. Проверени са 280 автомобила и 294 лица. Констатирани са 56 нарушения. В Монтана група на сектор "Миграция" е провела специализирана полицейска операция по противодействие на незаконната миграция. Извършени са проверки на къщи за гости и хотели, както и на 3 частни адреса в областния град и село Ерден. Не са констатирани нарушения

Още по темата

Кристиян Николов и адвокатът му правят опит за шиканиране на процеса

Предишна новина

Апелативен съд-Бургас намали присъдата на шофьора на певицата ДесиСлава

Следваща новина

Коментари

0 Коментара

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.