Каракачанов: България винаги е помагала на Македония, а получихме задкулисни игри


България е държавата, която винаги е помагала на Македония - първи ги признахме, помагали сме финансово, помагали сме и военно, и по време на югоембаргото. Очаквали сме колегиално отношение. Получихме задкулисни игри. Това заяви вицепремиерът Красимир Каракачанов по БНТ.

По думите му България настоява Скопие да изпълнява подписания Договор за добросъседство.
Каракачанов защити позицията на ВМРО, тъй като в 125-годишната си история партията защитава българщината. Важно е да прекратим практиката на езика на омразата, призова вицепремиерът.

Той не очаква промяна в отношения на България със Съединените щати след идването на администрацията на избрания за президент Джо Байдън.

В края на този мандат постигнахме немалко, вдигнахме доверието към армията, повдигнахме самочувствието на военнослужещите, общото увеличение на възнагражденията е около 48%, отчете военният министър.

Германия затваря магазините до 10 януари

Предишна новина

Жена насочи пистолет срещу касиерка в магазин в София

Следваща новина

Коментари

2 Коментара

 1. 2
  Какакманов и ВМНВРМО | нерегистриран
  1
  0

  Каква е тази партия ВМРО днес ? Кои са те, какви са , за какво са ,какво искат днес ! Нямат нищо общо с историческото ВМРО преди 09.09.44 г. ? Смях в залата. Ама нищо общо. Тази детска градина е вредна и няма никакъв смисъл от съществуването и днес. Няма необходимост от такова комсомолско творение . То днес е смешно и вредно. Точно тези комсомолци забъркаха кашата сега със С- Македония. И България губи лошо. Изкопаха пропаст и омраза. А са и много прости и неуки начело с русенското момче на бившото шесто ДС. Трагедия. " Кой ми открадна историята. Македонците щели да ни диктуват в ЕС ", пълни глупости. България е признала Македония . Това означава , признание на държава, народ, нация ,език ,култура история,граници суверенитет. Точка. Сега външната политика на България спрямо С .Македония за ЕС е тотално сбъркана и е в полза на сърбоманите,не е в полза на България, но промитите мозъци не могат да го осмислят.

 2. 1
  Екатерин Захариев | нерегистриран
  0
  0

  Тоя дебел Тиквеник се крие в Европа от възмездието на народа ни, където осребрява в момента откраднатото.

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.