Каракачанов: Вариант с оставка на кабинета не се коментира

Каракачанов: Вариант с оставка на кабинета не се коментира
Вицепремиерът Крамир Каракачанов, Снимка: БГНЕС

''Не се коментира вариант с подаване на оставката на правителството, както и персонални смени на министри'', заяви в Долна Митрополия вицепремиерът Красимир Каракачанов. Той заяви, че като коалиционен партньор вече два пъти се опитва да намери общ език между първите мъже в държавата. 

Предложих в името на това да има едно спокойствие в обществото, да има диалог. За съжаление наблюдаваме, че президентът отказва да участва в този диалог. В края на краищата държавата България не е държава за едни избори. Тя съществува тук на Балканите 1400 години. И не може да я залагаме в името на това, че се борим за власт. Няма как да се случи това, което иска президентът: безусловна капитулация, служебно правителство. Разумният вариант е да се води диалог”, каза Каракачанов.

Той коментира и новосъздадената партия на Цветан Цветанов „Републиканци за България“. „Може би създава някакви емоции в партията ГЕРБ и основателно. Когато някой, който е бил фактор, незаобиколим в тая партия, и в един момент реши да прави нова партия, а и на всичкото отгоре да почне да критикува, включително периоди и неща, в които е участвал, няма как да не ги дразни, но в политически план, какво ще промени, едва ли нещо значително“, заяви Каракачанов, който откри новата учебна година във Висшето военновъздушно училище „Георги Бенковски” в Долна Митрополия.

 

Съд за полицай, участвал в престъпна група за незаконно разпространение и преработка на тютюн

Предишна новина

Ново вето: Президентът върна част от промените в Изборния кодекс

Следваща новина

Коментари

1 Коментара

  1. 1
    Бай Бай | нерегистриран
    4
    0

    Е, как ще коментира оставка на кабинета като е един от първите, който като ги издуха народът ще се отправи там, където заслужава. И всички знаем къде...Каракачанов, за теб става дума.

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.