Колата на жена от Ловеч осъмна със забита в тавана кирка

С екипа на Нова телевизия се свърза Адрияна Асенова от Ловеч. Тя е подавала жалби в полицията с желанието да получи ограничителна заповед за мъж, когото тя подозира, че ѝ създава неприятности.

Отскоро колата на Адрияна е със забита кирка. На гангстерски език това означава предупреждение. Как разчита постъпката, в ефира на „Здравей, България” разказа притеснената жена.

„Засега не съм получила съдействие от полицията. Вчера установих, че в тавана на колата ми е забита кирка. Чувствам се застрашена, застрашено е и семейството ми по този начин”, сподели Асенова.

„Бях се обърнала към съответните власти, но те не предприеха нищо до този момент, а съм подала две жалби до прокуратурата”, каза още тя. 

Жената подозира, че зад случилото се стои мъжът, с когото е живяла на семейни начала. „Той започна да ме заплашва и да ме преследва. Ставала съм жертва на психически и физически тормоз по всякакъв повод”, посочи още Адрияна. 

Тя обясни, че мъжът е имал криминални прояви и въпреки подадените жалби срещу него не са предприети действия. Властите отказвали да ѝ бъде издадена ограничителна заповед вече повече от година.

Пожар в кантора на частен съдебен изпълнител в Бургас, разследват сплашване

Предишна новина

Ревизиите на „АРТЕКС“ приключиха - НАП и Спецпрокуратурата потвърдиха, че дейността ѝ е изрядна

Следваща новина

Коментари

1 Коментара

 1. 1
  Свирчо | нерегистриран
  0
  0

  Опа появи се златотърсачката от Ловеч.
  Тя е известна. Преспива една вечер с някой паралия и на сутринта започва на БИРИ в 8:00 и в 9:00 часа човека
  Запопва да си бие главата в стената и я изхвърля като парцал.Но в 9:05 разбира също, че му липсват и пари . Алкохоличка от класа.

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.