Куба Гудинг Джуниър – обвинен в сексуално посегателство


Американският актьор Куба Гудинг Джуниър бе обвинен от съд в Манхатън, че е опипал жена миналия уикенд. Говорител на полицията потвърди, че Куба Гудинг, който получи "Оскар" за най-добър актьор в поддържаща роля за филма "Джери Магуайър" през 1997 г., се е предал на властите и е обвинен в нежелано опипване. На излизане от полицейския участък, където по-рано се яви актьорът, адвокатът му Марк Хелър заяви, че Куба Гудинг Джуниър ще пледира невинен.
 
Според редица американски медии, ищцата обвинява родения в Ню Йорк актьор, че е опипал бюста ѝ в бар в Манхатън. Пред сайта за знаменитости TMZ.com той обяви, че отхвърля обвинението. "Имам доверие в съдебната система, съществува запис, който показва какво в действителност се е случило.", поясни актьорът. Той може да получи едногодишна присъда за нежелано опипване в съответствие със законодателството на щата Ню Йорк. "Куба Гудинг Джуниър не се е държал неуместно – каза адвокатът му, всъщност нищо във видеозаписа не може да бъде смятано за двусмислено."
 
Срещу актьора, превъплътил се в образа в бившия състезател по американски футбол О Джей Симпсън в мини сериала "Народът срещу О Джей Симпсън", бе заведена жалба и от друга жена. Тя твърди, че през март 2008 г. актьорът сложил ръка върху задните ѝ части в нощен клуб в Манхатън. 51-годишният Куба Гудинг Джуниър има над 30-годишна актьорска кариера зад гърба си, но досега не се бяха появявали обвинения от такова естество срещу него.
 

140 от висшия ешелон - министри, депутати, кметове, чиновници, разследвани за корупция*

Предишна новина

Орнела Мути осъдена на затвор заради вечер с Путин

Следваща новина

Коментари

0 Коментара

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.