"Ледена епоха 3" - най-касовата лента у нас за всички времена

"Ледена епоха 3" -  най-касовата лента у нас за всички времена

За по-малко от месец анимацията "Ледена епоха - Зората на динозаврите" се превърна в най-касовия филм у нас за всички времена. Историята за Сид, Диего, Мани, Ели, Катерицата и другите популярни герои от филмчето, застана на върха на бокс офис класацията, като буквално "потопи" досегашния лидер "Титаник". Приходите на третата част на "Ледена епоха" са в размер на 1 876 887 лева. За сравнение филмът на Джеймс Камерън, който вече е на второ място в таблицата, е донесъл 1 865 269 лв.
 "Зората на динозаврите" беше едно от най очакваните заглавия за 2009 година. Световната премиера на анимацията беше на 1 юли. "Ледена епоха" 3 се прожектира в киносалоните в дигитален 3D формат. У нас филмчето е дублирано с гласовете на Койна Русева, Христо Мутафчиев, Георги Тодоров, Николай Урумов.
 Създателите на "Ледена епоха" казват, че "Зората на динозаврите" е най-амбициозният филм от поредицата. В него има от всичко, което се е харесало на зрителите от първите два филма. Вече се знае, че със сигурност любимата анимация ще има и четвърта част. Третата продължава да се върти в киносалоните в страната. (Dariknews.bg)
 

 


 

 


Ограничават използването на Skype в Русия

Предишна новина

Кризата охлади инвестиционните мераци на българите в Гърция

Следваща новина

Коментари

0 Коментара

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.