Македонска дипломатка в ООН е открита мъртва в апартамент в Ню Йорк


30-годишна македонка, дипломат в ООН, е намерена мъртва в апартамент в Ню Йорк. Министерството на външните работи в Скопие потвърди новината, съобщават медиите в западната ни съседка. Самоличността на жената се пази в тайна.

„От Постоянното представителство на Македония към ООН в Ню Йорк пристигна тъжна новина, която разтърси всички нас, за трагично изгубения живот на член на нашата мисия, кариерен дипломат в Министерството на външните работи. По този повод бихме искали да изкажем най-дълбоките си съболезнования на семейството и близките й от името на всички колеги в министерството, които загубиха близък приятел и дългогодишен ценен и всеотдаен представител на дипломацията", коментираха от ведомството в Скопие, предаде Телевизия 24

Според публикация в New york Post, при огледа на апартамента и тялото не са открити следи от насилие. Американското издание пъше също, че жената е открита с колан около врата в спалнята си, а в стаята са намерени също антидепресанти и две опаковки мелатонин - едната празна, а другата - почти празна.

 

 

Борисов: Навални трябва да бъде освободен максимално бързо

Предишна новина

"ЗАКОНЪТ В ИСТОРИЯТА": Царството на българите

Следваща новина

Коментари

1 Коментара

  1. 1
    Хахаха | нерегистриран
    0
    0

    Ама това не е новина...то беше бая отдавна....

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.