Манекенка набеди Тръмп, че я опипал пред тоалетна


Президентът на САЩ Доналд Тръмп бе обвинен днес от бивша манекенка в сексуално посегателство, извършено по време на откритото първенство на САЩ по тенис през 1997 г., предаде Франс прес.
Ейми Дорис разказа пред британския в. "Гардиън" как милиардерът я целунал и докоснал без съгласието й. Адвокатите на президента отрекоха категорично твърдението, направено няколко седмици преди президентските избори в САЩ.
Според манекенката Тръмп, който по онова време беше в бизнеса с недвижими имоти и беше светска личност в Ню Йорк, я спрял на 5 септември 1997 г. пред тоалетните на ВИП ложата си на кортовете на американското открито първенство по тенис.
"Напъха езика си в устата ми, когато аз го отблъсквах. Тогава прегръдката му се затегна и той започна да ме опипва, да докосва гърдите ми, задните ми части, гърба ми, всичко", разказа Дорис пред британското издание. Тя допълни, че е молила Тръмп да спре, но той не обърнал внимание на молбата й.
"Бях като затворничка в прегръдката му и не можех да се измъкна", сподели Дорис, която по онова време била на 24 години. Тя добави, че от случилото й се догадило и се почувствала унизена.

Тръмп бе обвинен в сексуална агресия или тормоз от десетина жени, сред които и журналистката Елизабет Джийн Каръл, която твърди, че той я е изнасилил през 90-те години на миналия век. Тръмп отхвърля всички тези обвинения. В случая с Елизабет Джийн Каръл той каза, че тя не е неговия тип жена.
 

Надрусан размазваш човек на пътя – 5 000 лв. срещу свобода

Предишна новина

Пътна полиция погва пешеходците

Следваща новина

Коментари

1 Коментара

 1. 1
  | нерегистриран
  5
  0

  "Тя допълни, че е молила Тръмп да спре, но той не обърнал внимание на молбата й.
  "Бях като затворничка в прегръдката му и не можех да се измъкна""

  Ама не се е сетила да вика за помощ! Или на това отрито първенство са били само двамата и в радиус от 100км не имало никой. А после потиснала болката и се сетила след четвърт век баш по време на президентската кампания.

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.