Милион и половина български граждани заслужават да получат възмездие за своите страдания и за потъпкването на основни човешки права

Милион и половина български граждани заслужават да получат възмездие за своите страдания и за потъпкването на основни човешки права
снимка: Пресцентър на ДПС

Милион и половина български граждани заслужават да получат възмездие за своите страдания и за потъпкването на основни човешки права. Тази позиция е изразил председателят на ДПС Мустафа Карадайъ с главния съдебен инспектор Теодора Точкова и члена на Инспектората към ВСС Любка Кабзималска, съобщават от партийния пресцентър.

Повод за срещата е продължаващото и все още неприключило дело срещу виновниците по т.нар. "Възродителен процес".  

Защо българската съдебна система повече от 27 години отказва да накаже виновниците за този ужасен и унизителен процес, емоционално попитал Карадайъ. Той е бил придружаван от зам.-председателя на ПГ на ДПС Хамид Хамид и Четин Казак, член на ръководството на партията. 

От Инспектората към ВСС са изказали съжаление за така създалата се ситуация, която може да се обобщи като нагледен пример за отказ от правосъдие. Теодора Точкова изразила готовност, ако бъде сезирана по надлежния ред, да предприеме всички необходими действия, съобразно законовите си правомощия, допълват от Пресцентъра на ДПС.

Защитата на братя Галеви пробва да блокира делото за конфискация на имуществото им

Предишна новина

Насрочиха процес за бунга-бунга партитата

Следваща новина

Коментари

0 Коментара

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.