Нападение срещу кандидат-депутат на "Да, България!" в центъра на София


Кандидатът за народен представител на "Да, България" Емил Джасим е бил нападнат в четвъртък по обяд в центъра на София, съобщиха от партията.
Непознат мъж първо отправил заплахи към Джасим, а след това му е нанесъл удари в тялото. Кандидат-депутатът, който е бивш преподавател по история в Класическата гимназия, побягнал по улицата, където попаднал на полицейски патрул.
Нападателят е задържан за 24 часа, допълват от политическата сила.
От партията на Христо Иванов заявиха,че очакват полицията и прокуратурата да си свършат работата в сроковете, посочени в закона.
"Да, България!" смята за напълно недопустими проявите на агресия под каквато и да е форма, смята езика на омразата за тежък обществен проблем и осъжда използването му в предизборната кампания, допълва се в прессъобщението.

Протестърът Асен Генов осъди държавата в Страсбург на 2000 евро - ощетен бил като кришнар

Предишна новина

Предават на съд сестра на "русия ангел" Мария

Следваща новина

Коментари

2 Коментара

 1. 2
  Васко | нерегистриран
  0
  0

  Тоя Джасим е долен провокатор. На знам как Иванов и Прокопиев си въобразяват, че ще го вкарат в парламента като депутат,

 2. 1
  Даниел | нерегистриран
  0
  0

  Този "битият" съобщи, че бил снимал, а как се съвместяват тези две неща не е ясно, но е ясно, че това са пак предизборни трикове от хора от едно малка корпоративна партия!

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.