Не можеш да пишеш за имотните далавери на Биволъ, защото са…..на Биволъ?!*

Не можеш да пишеш за имотните далавери на Биволъ, защото са…..на Биволъ?!*
България била на 111 място по свобода на словото, според другарите от "разследващия сайт" "Биволъ". Така ни казват от години самите те, препечатвани за по-голяма тежест от соросоидната организация "Репортери без граница". В България имало цензура, имало медиен монопол и още десетки глупости. Оказва се, че България наистина има цензура. Наложена от тях.
 
Не можеш да пишеш за далаверите на "богоизбраните", нарекли себе си "морални стожери" на обществото псевдожурналисти. Защото винаги те са правите – асенйордановци, атанасчобановци, росенбосевци. Разкритията са за другите. За тях – не може.
 
Както и съдът не може да осъди за клевета журналист на Прокопиев. Нито да вкара в затвора подкупна кметица. Репресия, прокурорски и съдийски погром, реват от сутрин до вечер джендър персоните.
 
Á не си от техния отбор, á си посмял да пишеш обратното, á върху теб се е изляла цялата мощ на нищо не работещите, но получаващи от години щедри грантове "говорители".
 
Недай си боже самите те да са сгазили лука, а пък някой да ги освети. Следва "Глутница кучета" – имаше навремето такъв филм на Тарантино.
 
По-добре е Асен Йорданов от "Биволъ", вместо да се жалва по присъдружните му сайтове като "Капитал", както и из фейсбук, че прокуратурата не можела да го проверява, а "Труд" не можел да пише за имотните му сделки, по-добре да разследва сам себе си – може и в собствения си сайт. Да разследва защо в двата му нотариални акта за дворните места в село Зелено дърво (или "опустялата габровската махала, където живеят само няколко старци", както нарича пред "Капитал" едно от най-китните места в Стара планина), има уговорена неустойка в негова полза от 25 хиляди лева, а официалната цена по тях е само 2 хиляди? Да разследва, схемата на "Артекс" по "Апартаментгейт" не е ли същата като при неговите покупки?
 
*В-к "Труд". Подзаглавието е на "Правен свят".
 

Още по темата

Агенцията по вписванията публикува методически указания за работата на длъжностните лица по регистрацията

Предишна новина

Европейски съдии гостуват в Окръжния съд в Бургас

Следваща новина

Коментари

3 Коментара

 1. 3
  Както | нерегистриран
  1
  0

  Както всички лъжливи драскачи така и този неприятен тип да сяда на подсъдимата скамейка.Дъртият Недялко да спре да хленчи като му прескрипят творението.

 2. 2
  | нерегистриран
  3
  -1

  Наистина, защо само тези хора се смятат недосегаеми?

 3. 1
  вижте съдилищата как "работят" | нерегистриран
  0
  -2

  Съдийски произвол  с решение от Районен Съд Враца ,от 30.12.1998г. по НАХД №393/98г.влязло в сила, е намалена глобата по НП , в резултат на незаконен административен акт съставен от ТУДА/НАП/ Враца .Съгласно постановление на апелативна прокуратура София № 860 от 07.март 2016г.по воденото от семейството срещу НАП Враца гр.д.№586/98г.Ос Враца,или гр.д.№ 2534/2000г.по ЗОДВПГ,частично се отменя решението на първата инстанция,като съда е постановел към 2000г. обезщетение в размер на по 2500лв и 3000лв. ,с което е потвърдено постановлението на СЗА-СГП.., Издаден е ИЛ за осъждането ни на пропорционална ДТ в размер на 930лв. в полза на ОС Враца.,изпратен на ответника по делото - НАП Враца ,за принудително събиране,които възбраняват недвижим имот.  В с.з. на 15 март 2004г. апелативен съд София,вследствие десизирането му с молба по гр.д.№2084/003г.е допуснал на осн.чл.116,ал.1 от ГПК,намаляване претенцията по иск по ЗОДВПГ за неим.щети от 43 хил. лева ,на 1500лв.,с което решението на окръжен съд Враца,по гр.д.№1122/02г. е следвало за разликата от 43х.лв. на 1500лв.неим.щети, да бъде обезсилено,а делото прекратено,но е .издаден ИЛ от 16.6.2006г.за 1700лв.ДТ ..в полза и сметка на съда ,изпратен за принудително събиране от НАП офис Враца,които по несъществуващо задължение описва недвижим имот.моля не търкаите ,истина е!

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.