НИП организира шест семинара и обучения в европейски школи и институции

НИП организира шест семинара и обучения в европейски школи и институции

В рамките на изпълнението на проект "Иновативни продукти и услуги в обучението, предоставяно от НИП" по Оперативна програма "Добро управление", Националният институт на правосъдието (НИП) обяви шест нови семинара и обучения в европейски обучителни школи и институции, които ще се състоят през май.

Първият семинар е на тема "Трафик на наркотици" и се организира от Института за съдебно обучение на Белгия. Той ще се проведе в Брюксел, Белгия, на 3 май 2018г.

Вторият семинар е на тема "Деонтология на магистрата". Обучението се организира от Института за съдебно обучение на Белгия и ще се проведе в отново в Брюксел на 23 май 2018г.

НИП набира кандидати за участие и в семинар "Годишен семинар за европейското законодателство в областта на имиграцията", който се организира от Академията по европейско право (ЕРА) и ще се проведе във Брюксел, Белгия, на 3-4 май 2018г.

Четвъртият семинар е на тема "Трансгранично наследяване". Обучението се организира от Академията по европейско право (ЕРА) и ще се проведе във Трир, Германия, на 17-18 май 2018г.

За изпълнението на проект "Иновативни продукти и услуги в обучението, предоставяно от НИП" по Оперативна програма "Добро управление", Националният институт на правосъдието набира кандидати за участие и в семинар "Европейското законодателство в областта на убежището и миграцията", организиран от Европейския институт по публична администрация (ЕИПА) и ще се проведе в Люксембург на 17-18 май 2018г.

Шестият семинар на тема "Структурните фондове на ЕС 2014 – 2020 - изпълнение на програмата и нормативна уредба. Резултати, предизвикателства и поуки. Новата директива ОMNIBUS се организира от Европейския институт по публична администрация (ЕИПА) и ще се проведе в Прага, Чехия, на 23-24 май 2018г.

Условия и заявка за участие можете да намерите на страницата на НИП.

Неудобната истина

Предишна новина

Правосъдният министър ще обсъди с надзиратели и съдебни охранители разпределението на допълнителните 15 млн. лв.

Следваща новина

Коментари

4 Коментара

 1. 4
  | нерегистриран
  3
  -1

  Хайде, туристиииии!

 2. 3
  | нерегистриран
  2
  0

  Чудесни възможности за пролетен туризъм. Може ли някое семинарче в Мадрид. Мечта ми е да го посетя, а лични пари няма да дам.

 3. 2
  | нерегистриран
  2
  0

  Семинарът на тема трафик на наркотици е най-добре да се организира от 7-мо РПУ, от РПу-Айтос, от РПУ-Пазарджик, или в РПУ- Несебър.

 4. 1
  | нерегистриран
  11
  -1

  А може ли списъка на класиралите се като е готов? Защото откакто заработи бюджетния паразит НИП за най-достойните има даже в чужбина, а другите с години не могат да се доберат даже до 1 семинар!

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.