Новият окръжен прокурор на Добрич Радослав Бухчев зае поста си

Новият окръжен прокурор на Добрич Радослав Бухчев зае поста си
Радослав Бухчев и Владимир Чавдаров, снимки: ПРБ

Избраният с пълно единодушие от Висшия съдебен съвет (ВСС) административен ръководител на Окръжната прокуратура в Добрич Радослав Бухчев встъпи в длъжност, съобщиха от държавното обвинение.

Актът за встъпване в длъжност му е връчен от апелативния прокурор на Варна Владимир Чавдаров пред целия колектив на Окръжната прокуратура в Добрич. Чавдаров е пожелал на новия окръжен прокурор на Добрич да управлява съобразно закона и справедливостта, както и здраве и успехи в първия му мандат като административен ръководител.

До момента Радослав Бухчев е бил прокурор в Окръжната прокуратура в Добрич, където постъпва през 2012 г. По време на близо 26-годишния юридически стаж новият окръжен прокурор на Добрич е бил е следовател, заместник-началник на отдел „Следствен“ в Добрич, юрисконсулт, адвокат.

Той бе избран от членовете на ВСС измежду трима кандидати за длъжността.

Още по темата

На 15 юни падат всички мерки, остават само социалните

Предишна новина

Прокуратурата възложи на министъра на културата проверка на предмети на фондацията на братя Бобокови

Следваща новина

Коментари

1 Коментара

  1. 1
    А къде е биографията? | нерегистриран
    2
    -6

    Колко езици владее? Колко статии е написал? Книги? Монографии? Колко дела в полза на държавата е спечелил? Къде е публикувал свои становища по важни правни въпроси? Къде е завършил юридическото си образование? И с каква оценка? Защото днес под 5.00 не вземат дори в треторязядни адвокатски кантори. Слава богу, не допускам, че заплатата му е повече от хиляда лева на месец. Без облеклото и дневните, и нощните, и извенредните, и нарядните, и за прослужено време, и...

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.