Обвиниха проститутка за неморални доходи


19-годишна проститутка може да отнесе до 2 години затвор или пробация за получаване на неморални доходи, съобщиха от МВР в Търново.

Жрицата Лора М. е от Габрово, но била прогонена он конкурентките си там и дошла да продава тялото си на пътя към прохода Хаинбоаз. Магистралката била доста нагла и не обръщала внимание на предупредителните протоколи, които й съставяли търновските ченгета. Обяснявала, че така храни съпруга си и невръстното си дете. Полицаите обаче не можели да си затварят очите и сезирали прокуратурата.

В хода на разследването е установено, че в периода от 29 август миналата година до 7 май т.г. проститутката предлагала платена любов на пътя Велико Търново - Килифарево, до разклона за Дебелец. Работела сама, без сводник и според показанията й, изкарвала по 600 лв. на ден. Имала си утвърдена тарифа за различните сексуслуги, която варирала от 30 до 70 лв.

След доклад на материалите по случая в прокуратурата, тя е привлечена като обвиняема за криминалните приходи и е с мярка за неотклонение "подписка". Подобни разследвания и обвинения са много редки, тъй като доходите се доказвали изключително трудно, а изготвянето на експертиза било почти невъзможно, коментираха юристи.

Досега Лора била с чисто съдебно и криминално досие.

Меркел следена от американски шпиони (обновена)

Предишна новина

9 години затвор за Михаил Куртев, който помете 12 души на спирка в София

Следваща новина

Коментари

1 Коментара

  1. 1
    двойните стандарти на корумпираното българско правосъдие | нерегистриран
    0
    0

    2 години затвор или пробация за получаване на неморални доходи за 19 годишна проститутка!? А за "интелектуално, волево и законадателно протиституиращите" с десетилетия магистрати - хотелиери, които десетилетия наред са получавали подкупи за да раздават перверзното си правосъдие, чиито хотели струват милиони и милиони, няма дори и 1м. наказание? Защо? Ами защото цялатъ съдебна система е дълбоко и тотално корумпирана и функционира не в полза на закона, държавността и народа, а за полза на самите корумпирани магистрати: да си лапат ежебесечно тлъстите магистратски заплати, ДМА /поне още 2 -3 скрити заплати/, да се ползван от множество бонуси и екстри; да са неконтролируеми, безотговорни и ненаказуеми и да трупат милиони имилиони от подкупи и далавери!

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.