Оправдаха шеф за шамари на работното място


Началник в карловски завод бил оправдан от съда, че е шамаросал своя подчинена. Работничката в производство трябва да плати 1000 лева хонорари на неговите адвокати и всички разноски по делото. И не само това, а и след оправдателното съдебно решение, тя рискува набеденият й шеф на свой ред да я подведе под съдебна отговорност.

Случката с мнимите шамари е от 16 февруари 2017г. Тогава работничката поискала да отиде до тоалетна, а прекият й шеф й казал да изчака малко, за да се върне нейна колежка и че тогава можела да отиде. Жената изчакала и отишла до тоалетна, когато се върнала колежката й. Въпреки това, когато отишла обратно до машините, се скарали с шефа й. Той я се разкрещял, че заради това, че тя е отишла заедно с колежката си на тоалетна, се наложило да бъде спряно за малко производството. Жената казала, че изчакала да се върне другата пикаеща, но въпреки това получила в отговор няколко шамара.

Според съда тази й версия не е достоверна, защото четирима други работници от цеха потвърдили, че шефът им не е удрял работничката. Съдебно-медицинската експертиза сочи, че нараняванията по лицето на жената може да са причинени и от нея самата. 

Захариева: България очаква от ЕК доклад, който да очертае перспективите

Предишна новина

Още търсят касиера беглец Петко Митевски

Следваща новина

Коментари

3 Коментара

 1. 3
  | нерегистриран
  1
  0

  Нагласено дело с лъжесвидетели,ясно като бял ден !

 2. 2
  | нерегистриран
  1
  0

  Тя пък да си прави сметка какво може и какво не може да докаже в съда- нали на тия четиримата също не им се излиза на улицата след като депозират свидетелски показания! За съжаление сега съдът го отнася с оправдателната присъда- поне според тенденциозното заглавие на "Монитор".

 3. 1
  | нерегистриран
  6
  -1

  Работещите в нашата съдебна система да са доволни, че Сарафов само ги псува, щото ако бяха в завода в Карлово и шамари щяха да ядат. В Ориента е така.

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.