Оставиха в ареста майката на убитите деца в Сандански


Оставиха в ареста майката на убитите деца в Сандански. Защитата й поиска по-лека мярка заради влошеното й здравословно състояние, но магистратите не се съгласиха, информира БТВ. 32-годишната Кристина Дунчева днес беше доведена в Окръжния съд в Благоевград.

Повече от два месеца тя прекара в следствения арест в Благоевград, а в началото на февруари беше преместена в психиатрията към затвора в Ловеч. До 10 май Дунчева е била там, след което е върната в ареста в Благоевград. Двете ѝ деца - на 5 и на 3 години, бяха убити по особено жесток начин на 19 ноември миналата година в къщата на баща им в Сандански. Обвиняема за престъплението е тяхната майка.

Адвокатът на Кристина Дунчева заяви, че тя няма спомен за случилото се. Майката бе завела дело за домашно насилие срещу бащата на децата си - Георги Трайков, две седмици преди убийството. Докато бе в ареста тя успя да го спечели. Трайков бе осъден на глоба от 1000 лева плюс разноските по делото.

Оставиха в ареста жената, която хвърли бебето си от тераса в Златица

Предишна новина

Ивайла Бакалова - кошаревски свидетел на „Антикорупционния фонд“ в пореден опит за омаскаряване на спецправосъдието, помага ѝ Ина Лулчева*

Следваща новина

Коментари

0 Коментара

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.