Оставиха в ареста обвиняем за домашно насилие в Дупница

Оставиха в ареста обвиняем за домашно насилие в Дупница

Мярка за неотклонение "задържане под стража" определи Районният съд в Дупница на обвиняем за причиняване на телесна повреда на жена и дете в условията на домашно насилие. 

В искането на прокуратурата се посочва, че на 05.02.2021 г., около 01:40 часа в село Мурсалево, възникнал скандал между обвиняемия и пострадалата, който прераснал в остра физическа агресия. Обвиняемият започнал да влачи за косата пострадалата, по пода и на улицата пред дома им, както и да я бие с юмруци. Разследва се домашно насилие и върху малолетно дете на пострадалата, която има три деца, последното, от които е от съвместното й съжителство с обвиняемия и е на възраст два месеца.

След употреба на алкохол обвиняемият, в условията на домашно насилие, е причинил разстройство на здравето, извън случаите на чл.128 и чл.129 от НК. Видно от показанията, същият е упражнил физическо насилие върху пострадалата и нейната дъщеря. Момичето твърди, че е била бита с колан, заплашвана, че ще бъде вкарвана в мазето, където има големи мишки, че е наказвана от същия да стои на колена върху капачки с ръчичките нагоре.

Още по темата

Преизбраха председателите на районните съдилища в Добрич и Стара Загора за втори мандат

Предишна новина

Ваксинационни паспорти за свободно придвижване между Гърция и Израел

Следваща новина

Коментари

0 Коментара

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.