Осъдиха футболист, пребил манекенка


Бившият футболист от ЦСКА Орлин Орлинов е признат за виновен за побоя над манекенката Катрин Вачева. Софийският районен съд го осъди на година и половина условно с 3-годишен изпитателен срок. Той трябва да плати на Вачева и 10 000 лева обезщетение.

Вачева пусна жалба срещу бившия футболист в началото на 2010 г. В нея твърдеше, че Орлинов я пребил жестоко. Побоят започнал на паркинга пред комплекс "Манастира" на Витоша и продължил в апартамента му, където я завлякъл насила. На сутринта Вачева успяла да се измъкне. Оказало се, че след побоя тя е със счупен нос, комоцио, скъсана устна и охлузвания.

"Днес е денят, който чакам от 4 мъчителни години... и новината - Орлин Орлинов - ОСЪДЕН!!! СПЕЧЕЛИХ ДЕЛОТО!!! Какво ли не преживях през тези години - заплахи, платени очернящи ме статии, недоверие, критики... Е, успях! Преборих се!!!", написа във фейсбук манекенката.

Присъдата не е окончателна и Орлинов може да обжалва решението на съда. От пиар съобщението, разпратено до медиите, става ясно, че щом чул присъдата си, той започнал да ругае.

Концепциите на кандидатите за шефове на ВКС обещават приемственост

Предишна новина

Николай Кобляков: България трябва да ме пусне, ако спазва спогодбите и не слуша заповедите на Путин

Следваща новина

Коментари

0 Коментара

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.