Осъдиха мъж на затвор за убийството на малко коте


Мъж на 25 години от варненския квартал "Чайка" бе осъден на 6 месеца лишаване от свобода за умъртвяване с особена жестокост на малко коте.

Районният съд във Варна наложи на 25-годишния Т. Панов наказание, което следва да бъде изтърпяно при строг режим в затвора, съобщава "Монитор".

Младият мъж живеел на квартира в жилищен блок в варненския квартал. Част от обитателите приютили в кашон в общите помещения от вътрешната страна на входната врата малко черно-бяло коте. Те се грижели за него и му давали храна, за да оцелее.

На 25 октомври 2014 г. Панов излизал да разходи кучето си, като при срещата на двете животни котето одраскало с нокти муцуната на домашния му любимец.

Ядосан, мъжът посегнал да ритне котето, а след това повторно с крак нанесъл силен удар по главата му и то започнало да агонизира.

По-късно същата вечер с приятелката си изхвърлили умъртвеното беззащитно животинче върху ВиК-шахта пред блока.

Съседи забелязали пръски кръв около кашона и входната врата, прегледали камерите от записите за видеонаблюдение, разпознали извършителя и сигнализирали в полицията.

През лятото на миналата година Панов е бил привлечен лично в качеството на обвиняем по чл. 325б от НК. Впоследствие, в хода на разследването, са били правени многократно опити той да бъде издирен и призован на известните по делото адреси на местоживеене, но без резултат.

25-годишният Панов е осъждан многократно за посегателства срещу собствеността, за притежание на наркотици и др., което е дало основание на съда да вземе решението за ефективната присъда. Мъжът се издирва.

Депортират жена от ОАЕ, чела смс-и на мъжа си

Предишна новина

Скандален руски творец на политически пърформанси влиза в затвора

Следваща новина

Коментари

0 Коментара

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.