Откриха мотора на убиеца на Станка Марангозова


Полицията откри мотора на убиеца на Станка Марангозова. Машината беше извадена вчера от водолази от езерото край софийското село Чепинци. На мястото има много полиция. Именно с този мотор килърът избяга след като екзекутира бизнесдамата през октомври миналата година.

Интересното е, че моторът бил нещо като самоделка с мотор от една марка возило, гуми от друга и т.н., споделиха очевидци, които вчера се струпали на място, тъй като им направило впечатление засиленото полицейско присъствие на мястото.

Бизнседмата беше разстреляна от моториста през октомври м.г. докато седи в автомобила си пред блок в кв. "Младост". Килърът се доближил до нея, заговорил я, хвърлил й бяла роза и по модела на италианскат амафия я разстрелял в главата.

Както "Телеграф" вече писа, камери са записали мотора и това дало голямо предимство на разследващите да открият извършителя. При мощна акция на СДВР и спецпрокуратурата във вторник бяха арестувани 6-7 души, като сред тях е и физическият извършител. Няколко от закопчаните вече са свидетели.

Бюджетната комисия пусна на първо четене по-ниското ДДС за ресторантите

Предишна новина

Диана Ковачева официално положи клетва като омбудсман

Следваща новина

Коментари

0 Коментара

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.