Отложиха делото за смъртта на Милен Цветков, заради болен адвокат

Отложиха делото за смъртта на Милен Цветков, заради болен адвокат
Снимка: БГНЕС


Малко преди заседанието по делото за смъртта на журналиста Милен Цветков, гледано в Софийския апелативен съд, бе отложено. Причината - постъпила молба от адвоката на Кристиян Николов за отлагане. Според нея, защитата на младежът в лицето на адвокат Любомир Таков е болен и няма възможност да присъства на делото. 
Поредното неуважение от страна на Кристиян Николов към съда бе, че той отново не се яви на заседанието. 


Припомняме, че показателно за пълната незаинтересованост на младежа, който след употребата на четири вида тежка дрога премаза с джипа си колата на Цветков, бе поведението му още в самото начало на мярката, когато Николов се включи за секунди чрез Skype, за да заяви, че не желае да участва в заседанието дори онлайн.
Трагичният инцидент стана на Великден, когато младежът удари с висока скорост спрялата на светофар кола на Милен Цветков. Малко след това стана ясно, че Кристиян е бил пиян и дрогиран. 

Разследването е към края, но липсват ключови експертизи. Включително тази, която ще покаже състоянието, в което е бил Кристиян по време на катастрофата и може ли адекватно да участва в наказателния процес и да носи наказателна отговорност. 

Още по темата

Сийка Милева: Ще стане ясно как обвиняеми си партнират с журналисти и политици

Предишна новина

Нови разкрития: Васил Божков обсъжда подготовката на протестите и служебен кабинет

Следваща новина

Коментари

0 Коментара

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.