Петима души са задържани след преследване от полицията заради взривен банкомат през изминалата нощ в СофияПетима души са задържани след преследване от полицията заради взривен банкомат през изминалата нощ в София. Сред арестуваните има познати на полицията известни автокрадци.

Операцията на МВР е започнала през изминалата нощ, когато бандата е взривила банкомат на булевард "Рожен" 36 в София, в квартал Илиянци. Полицията е причакала извършителите, които са се опитали да избягат. След преследване по улиците на София петимата мъже са се опитали да поемат в посока Ихтиман и Елин Пелин. След преследване с екипи на СДВР и отряда "Кобра" те са арестувани в град Ихтиман. Сред задържаните има известни в криминалните среди имена у нас. В миналото те са били свързани с автокражби. За момента не е ясна точната взета сума от петимата мъже. По информация на "Хоризонт" в устройството не е имало много пари.

Разследването по случая продължава. Ще се уточнява дали задържаните имат общо с друг взривен банкомат в София преди по-малко от месец.

"Ди Велт": Италианската мафия е като у дома си в България

Предишна новина

Касовите апарати с нов софтуер

Следваща новина

Коментари

0 Коментара

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.