Пребиха с метален бокс шофьор на столичния градски транспорт

Пребиха с метален бокс шофьор на столичния градски транспорт
Снимка: Pixabay

Агресия в градския транспорт в София. Случаят е от преди няколко дни. Пострадал е шофьор на автобус по линия 119. Водачът е нападнат с метален бокс от неизвестно лице в района на автогара „Изток”, при приключване на смяната му.

Пострадалият веднага е бил закаран в УМБАЛ „Царица Йоанна - ИСУЛ“, за да му бъде залепена раната. За щастие 52-годишният мъж няма по-сериозни травми. Вече е изписан за домашно лечение, предава NOVA
Шофьорът е бил атакуван от мъж, който е искал да се качи в автобуса и за целта е стоял пред превозното средство, въпреки че то е трябвало да се прибере в гараж. Водачът обяснил от кабината, че повече пътници няма да бъдат превозвани, но нападателят отказал да се премести.
След слизането на шофьора той е нападнат, а агресорът успява да избяга в тъмнината. Автобусът все още няма монтирани камери, тъй като е нов, посочиха от компанията превозвач. 

От СДВР съобщиха, че все още няма подадена жалба към 5-то РУ от страна от пострадалия затова нападателят все още остава на свобода.

Още по темата

Близо 20 хиляди винетки са прехвърлени на автомобили след смяна на регистрационния номер

Предишна новина

„Зелени коридори“ от адвокатите от САК за бързи и PCR тестове

Следваща новина

Коментари

0 Коментара

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.