Прокурор Кремена Колицова от Русе с отличие от главния прокурор

Прокурор Кремена Колицова от Русе с отличие от главния прокурор
Плакетът на прокурор Кремена Колицова

Със заповед на Главния прокурор Иван Гешев, Кремена Колицова – прокурор в Окръжна прокуратура-Русе, бе поощрена с отличие - плакет „Прокуратура на Република България“ за проявен висок професионализъм и образцово изпълнение на служебните задължения в цялостната й работа, съобщиха от държавното обвинение.

На 03 февруари 2021 г. наградата ѝ беше връчена тържествено в заседателната зала на Окръжна прокуратура – Русе в сградата на съдебната палата.

Прокурор Кремена Колицова е завършила Юридическия факултет при Русенски Университет „Ангел Кънчев“. Започнала е кариерата си в прокуратурата през 1998 г. Била е прокурор в Районна прокуратура – Русе, а от 2008 г. и в Окръжна прокуратура – Русе. Прокурор Колицова е ръководител на надзора по „Изпълнение на наказанията“ в Окръжна прокуратура – Русе. 

 

Още по темата

Нидерландецът Йохан се гаврил с жертвите си с розов сутиен на гърдите*

Предишна новина

Майка и син българи експлоатирали нашенци в Милано

Следваща новина

Коментари

2 Коментара

 1. 2
  АНОНИМЕН | нерегистриран
  5
  -1

  Не съм много сигурен, че точно Кремена ще промени БГ към по - добро, полека с оценките, моля. Прокурорът работи това, което шефът разпредели на "случаен принцип". Да е жива и здрава, но защо пък все нея, другите не работят ли? Николов, дето го изритаха, да не е по - некадърен от нея, ама не е от нашите.

 2. 1
  Мария Карагьозова | нерегистриран
  1
  -5

  Браво! Напълно заслужено..повече като теб, Кремена ..и България ще се промени за добро

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.