Прокурорите от Велинград и полицаите от Враца се присъединиха към подкрепящите Иван Гешев за главен прокурор

Прокурорите от Велинград и полицаите от Враца се присъединиха към подкрепящите Иван Гешев за главен прокурор
Зам.-главният прокурор Иван Гешев

Нови становище и позиция в подкрепа на зам.-главния прокурор Иван Гешев за следващ "обвинител №1" постъпиха във Висшия съдебен сувет (ВСС). Този път те са от прокурорите от Районна прокуратура-Велинград и от полицаите във Враца.

"Адмирираме издигането на кандидатурата прокурор от прокурорската гилдия за главен прокурор, който познава проблемите в работата на прокурорите, което е гаранция, че ще отстоява тяхната независимост, ще ги защитава от недоброжелателни хули и нападки, и ще им помага в трудните а тях моменти", пише в становището на магистратите от Велинград.

В позцията до ВСС директорът на Областната дирекция на МВР във Враца Янко Янколов също изразява подкрепа за номинацията на Гешев. "Областната дирекция на МВР – гр. Враца осъществява ползотворно сътрудничество с Прокуратурата на Република България и господин Гешев в качеството му на нейн представител, като заместник на главния прокурор и считам, че същият притежава необходимите професионални и нравствени качества за изпълнение на длъжността главен прокурор. Тази позиция е в резултат на безпристрастното ми мнение, което е основано на преките ми наблюдения от дейността на господин Гешев и като ръководител на Специализираната прокуратура", пише в позицията си Янколов.

Още по темата

Арестуваха петима от бургаската БАБХ по сигнали за рекет

Предишна новина

Никола Филчев: Виновен съм много пред българите, че не тикнах Костов в затвора

Следваща новина

Коментари

11 Коментара

 1. 12
  Генерала | нерегистриран
  4
  -10

  Питам се какво толкова вършат лишените от свобода по затворите ,ами не спретнат едни единодушни подписки в подкрепа на Гешев,току виж си издействали амнистии,че да има.пак кого да лови насред пътя с белезници .

 2. 11
  RRR | нерегистриран
  4
  -11

  Що да не смеят, други смеят да не го подкрепят, а тези да не смеят.Наредени като синджир роби на подписката.

 3. 10
  :) | нерегистриран
  4
  -10

  Смеят ли да не го подкрепят? Мисля, че не. Вие как смятате?

 4. 9
  Кинчето | нерегистриран
  5
  -13

  Здравейте. Чистачка съм у съда и аз смятам, че Гешо е на борчето връхчето! Къде мога да се подпиша и аз, че да стане Главен прокурор още утре?

 5. 8
  Ние | нерегистриран
  10
  -14

  Задържаните на ГМ-то, също го подкрепяме и го чакаме да си дойде при нас....

 6. 7
  | нерегистриран
  11
  -16

  Както и железничарите от Априлци

 7. 6
  | нерегистриран
  14
  -16

  прокурорски синдикат ли ще правят или ще избират главен прокурор? Откъде ОДМВР-Враца и РП-Велинград могат да имат обективни наблюдения за работата на Гешев? Такива могат да имат само СтСлС, СРП, СГП, СП и ВКП. Засега писма има само от СРП и СП, което е изкючително странно - в крайна сметка Гешев е работил най-много в СГП и е редно там да имат най-много наблюдение върху работата му.

 8. 4
  ТИ подписа ли се за подкрепа? | нерегистриран
  15
  -16

  Дали скоро в екселова таблица няма да има списъци-кой подкрепил, на коя дата, кой не се подписал.

  Съветвам ви-да подписвате подкрепа, а закъснелите в съпроводително писмо да обяснят подробно защо са закъснели, и да се извинят.

 9. 3
  Самоуправляващи се социалистически организации | нерегистриран
  13
  -16

  И откога подчинените избират началниците си в съвременния свят?

 10. 2
  RRR | нерегистриран
  16
  -19

  На мен изобщо не ми дреме кой е началник.И Господ да е все тая.Смешното е, като видиш наклонени магистрати.По подписките си личи кой, колко пълзи.

 11. 1
  | нерегистриран
  21
  -11

  Браво на колегите, че свободно са изразили позицията си!

  Е, сега чакаме RRR и останалите тролещи да обясняват как това всъщност не е мнение и че не те са го изразили, а всичко е инсценировка, диктовака и т.н.

  Хубаво е, че злословията на все едни и същите тук битуващи тролове отдавна не се отразяват никому! А трябва и тях да ги тазберем - нервни, все по-нервни работодатели, плаща се на парче и т.н...,,,

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.