Районен съд – Дупница с благодарност за дарение към Центъра за социална рехабилитация и интеграция в града

Районен съд – Дупница с благодарност за дарение към Центъра за социална рехабилитация и интеграция в града
Дарените барбарони, снимка:РС-Дупница

С писмо до Районен съд – Дупница, директорът на Центъра за социална рехабилитация и интеграция за деца в Дупница, Евелина Карабельова благодари за направеното дарение на детски тактилни барбарони. След благотворителна кампания в съда, съдиите и служителите от Районен съд – Дупница събраха средства, с които бяха купени 4 тактилни барбарони, необходими за терапевтичните дейности, при работата с децата, съобщиха от съда.

С личния си пример Вие доказахте, че истинските хора са сърцати и безкористни…Бъдете здрави, все така всеотдайни и съпричастни към тези, които са различни“, пише в Благодарственото писмо, изпратено до съда от Центъра за социална рехабилитация и интеграция за деца в Дупница.

„Тези барбарони, стимулирайки сетивните рецептори, сензорно-моторните умения, фината моторика ще помогнат на децата в процеса на игра, по забавен начин да опознават цветовете, формите, цифрите, буквите и да натрупат сензорен опит. Благодарим за щедрия жест на председателя, съдия Иван Димитров и целия екип на РС – Дупница, за протегната ръка и проявената грижа към нашите деца в тази нетипична обстановка, в която ни постави пандемията“, коментира директорът на Центъра, Евелина Карабельова.

Още по темата

Предсрочното освобождаване, при наличие на законовите предпоставки, е гаранция за защита на обществения интерес

Предишна новина

Електронни касови бележки ще заместят хартиените

Следваща новина

Коментари

0 Коментара

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.